Näytetään hakutulokset haulle "

Vapaa-aika ja viihde

"
Karttakeskus Helvetinjärvi Seitseminen - NONE
Karttakeskus Helvetinjärvi Seitseminen - NONE

Ulkoilukartta Helvetinjärvi Seitseminen kattaa Pirkanmaan suosituimmat retkeilykohteet. Kaksipuolisella kartta-arkilla on nyt kahden kansallispuiston (Seitseminen ja Helvetinjärvi) lisäksi Pukalan ja Riuttaskorven virkistysmetsien, Siikanevan soidensuojelualueen sekä Kintulammin retkeilyalueen kartat, kaikki samassa mittakaavassa 1:20 000 (1 cm kartalla on 200 m maastossa). Kartta on painettu vedenkestävälle materiaalille. Kestävät kotimaiset ulkoilukarttamme tunnistaa kannen keltaisesta merkinnästä, ja ne on pakattu pahvikoteloon. Helvetinjärvi tunnetaan muuan muassa rotkojärvistään sekä Helvetinkolun kapeasta kalliosolasta. Lempeämpää luontoa edustaa Haukanhiedan ranta, jossa on mukava viettää kesäpäivää. Seitsemisen harjumaisemista löydät Etelä-Suomen upeimman aarnimetsän, mutta myös savottahistoriaa ja suoluontoa. Pirkan taival -reitistö yhdistää puiston Pirkanmaan muihin retkikohteisiin, kuten Riuttaskorven virkistysmetsään. Siikaneva on Pirkanmaan laajin suoalue, jossa pääsee upeasti avosuon tunnelmiin. Lähellä on myös Siikajärven retkeilyreitistö Orivedellä. Pukalan virkistysmetsä Orivedellä on rauhallinen retkikohde erämaisen Pukala-järven rannalla. Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualue Tampereen pohjoisosassa on valittu Vuoden retkikohteeksi 2020! Kartan materiaali on täysin vedenpitävää ja kestää lähes rajattomasti taittamista, eikä se repeä helposti normaalissa karttakäytössä. Ominaisuudet säilyvät myös pakkasessa ja helteessä. Kartta on sormituntumaltaan miellyttävä ja paperille painettua kevyempi. Maastotietojen lisäksi karttaan on merkitty reitit ja muut retkeilypalvelut sekä ruokailu- ja majoituspaikat. Kartalle on lisätty sen alueelta kymmenen nähtävyyttä tai kokemusta, joista on kerrottu muutamalla lauseella kartan reunuksessa suomeksi ja englanniksi. Kartan reunuksessa on myös tiedot erannosta.

19 + Toimituskulut (4,90€)

Lue lisää
Karttakeskus Ruka Oulanka Karhunkierros - NONE
Karttakeskus Ruka Oulanka Karhunkierros - NONE

Ulkoilukartta Ruka Oulanka Karhunkierros 1:50 000 / 1:25 000 on painettu vedenkestävälle synteettiselle materiaalille. Kestävät kotimaiset ulkoilukartat tunnistaa kannen keltaisesta merkinnästä. Kaksipuolinen kartta kattaa Kuusamon upeimmat retkiseudut. Sen alueella on muun muassa huippusuosittu vaellusreitti Karhunkierros, koko Oulangan kansallispuisto, Rukan matkailukeskuksen ympäristön päiväretkireitit ja ladut sekä Kuusinkijoen houkuttelevat kalastuskohteet. Kartan avulla löydät parhaat nähtävyydet: Kitkajoen kosket, kallioiset vaarat, Kiutakönkään putous sekä ympäröivät laajat erämaat ovat kaikki ulottuvillasi. Parhaista päiväretkikohteista on mukana tarkemmat karttaotteet. Kartan materiaali on täysin vedenpitävää ja kestää lähes rajattomasti taittamista, eikä se repeä normaalissa karttakäytössä. Ominaisuudet säilyvät myös pakkasessa ja helteessä. Kartta on sormituntumaltaan miellyttävä ja paperille painettua kevyempi. Maastotietojen lisäksi karttaan on merkitty muun muassa tuvat, reitit ja muut retkeilypalvelut sekä ruokailu- ja majoituspaikat. Kartalle on lisätty sen alueelta kymmenen nähtävyyttä tai kokemusta, joista on kerrottu muutamalla lauseella kartan reunuksessa suomeksi ja englanniksi. Kartan reunuksessa on myös kaikkien alueen tupien koordinaatit sekä tiedot erannosta. Pääkartan mittakaava on hyvin Karhunkierroksen vaellukselle sopiva 1:50 000 (1 cm kartalla = 500 m maastossa). Parhaista päiväretkikohteista, kuten Pienestä Karhunkierroksesta, Kiutakönkäästä ja Rukasta tarjotaan lisäksi tarkemmat 1:25 000 -mittakaavaiset kartat (1 cm kartalla = 250 m

19 + Toimituskulut (4,90€)

Lue lisää
Partiotuote Sudenpennun jäljet -kirja (2021) - NONE
Partiotuote Sudenpennun jäljet -kirja (2021) - NONE

Sudenpennun jäljet -kirjan 6. painos (tammikuu 2021). Sisältää syksyllä 2020 hyväksytyn uuden lupauksen. Kirja on jokaisen sudenpennun vakiovaruste. Partio-ohjelman mukainen nelivärinen kirja sisältää ohjeita, vinkkejä sekä tehtäviä juuri sudenpennulle. HUOM 1 Tässä painoksessa EI OLE keväällä 2022 tulleita uusia ja päivitettyjä jälki-merkkejä. Kirja kattaa koko kolmivuotisen sudenpentuikäkauden. Tehdyt jäljet ja aktiviteetit on helppo merkitä kirjaan ja näin seurata partiopolun etenemistä. Kirjan tehtäviä voi tehdä joko kotona tai yhdessä oman lauman kanssa. Sudenpennun jäljet -kirjaan voi myös koota sudenpentuikäkauden parhaat retki- ja tapahtumamuistot omille sivuilleen. Kirjan koko n. 14,6 x 21 x 0,9 cm, 100 sivua. Nelivärinen. HUOM 2 Kirjasta on tullut uusi päivitetty versio syyskuussa 2022. Tässä versiossa on mm. keväällä 2022 tulleet uudet sekä päivitetyt jälki-merkit. Tämä kirja löytyy [täältä](https://scandinavianoutdoor.fi/partiotuote/partio/kirjallisuus/sudenpennun-jaljet-2022/) Mikäli käytät tätä vanhaa kirjaa niin uudet tai merkittävästi muuttuneet jälki-merkit löytyvät "kirjaan liitettävässä muodossa" [täältä](https://partio.emmi.fi/l/CzjdrnVH6zSC/). Akelalle tarkoitetun SP:n julkaiseman tiivistelmän näistä uutuuksista ja muutoksista voit ladata/tulostaa [täältä](https://pofbackendstorage.blob.core.windows.net/pofbackendproduction/assets/Paeivittyneet_sudenpentujen_jaeljet_ohjelmakansioon_1_e6028d9cde.pdf)

3 + Toimituskulut (4,90€)

Lue lisää