Näytetään hakutulokset haulle "

Video- ja valokuvaus

"
Kypäräpuhelin Sena 50C Mesh Action Camera by Harman Kardon 4L
Kypäräpuhelin Sena 50C Mesh Action Camera by Harman Kardon 4L

50C sisältää integroidun kameran, joka on valmis tallentamaan kaikki hetket ajon aikana. Kuvaa videota 4K- tarkkuudella nopeudella 30 kuvaa sekunnissa tai ota 12MP valokuvia valokuva- , sarja- tai ajastettu kuvaus - tilassa. Kuvattaessa 1080p- koossa 50Cbn tarjoaa elektronisen kuvanvakautuksen nopeudella 60 kuvaa/s ja 30 kuvaa/s. Kamerapainike mahdollistaa yksinkertaisen tallennuksen yhdellä kosketuksella, kun taas Voice Prompt - äänikehotteet pitävät sinut ajan tasalla kameran toiminnoista. Videotunnisteiden avulla voit tallentaa tärkeät tapahtumat jatkuvasta videotallennuksesta ja luoda kohokohtia. Kuten tallennustilassa, 50C tukee jopa 128 Gt:n MicroSD- muistikortteja. Perinteinen nelitie- Bluetooth kypäräpuhelintila on myös vaihtoehto 50C:n liittämiseksi muihin Sena Bluetoothia käyttäviin 1 mailin kantaman käyttäjiin. Kun 50Cn käyttäjät ovat yhteydessä vain yhteen Sena Bluetooth - kuulokemikrofoniin, he voivat kokea HD- kypäräpuhelimen laadun. Lisäksi käyttäjät voivat muodostaa laiteparin Sena Bluetooth - kypäräpuhelimen käyttäjiän kanssa ja muodostaa yhteyden Mesh 2.0 kypäräpuhelinverkkoon. ÄÄNIKOMENTOJEN AVULLA KULJETTAJAT VOIVAT KESKITTYÄ AJAMISEEN. Äänikomentojen avulla kuljettajat voivat puhua suoraan 50C- laitteeseensa pitäen kätensä turvallisesti ohjaustangossa. Ota 50C:n toiminnot hallintaan, kuten puhelimeen vastaaminen tai ryhmäverkkoistunnon aloittaminen. 50C tukee äänikomentoja kahdeksalla kielellä, mukaan lukien englanti, ranska, saksa, espanja, italia, kiina, japani ja venäjä. Ominaisuudet: Ensiluokkainen ÄÄNI Harman Kardonin kaiuttimilla ja mikrofonilla Integroidut mesh & Bluetooth- kypäräpuhelimet Integroitu 4K- kamera Ääniaktivoitu digitaalinen avustaja (”Hey Google”/”Hey Siri”) Äänikomennot kahdeksalla kielellä 3 vuoden takuu

384.99 Sis. Toimitus

sledstore.fi Lue lisää
Kypäräpuhelin Sena 10S 2-Pakkaus
Kypäräpuhelin Sena 10S 2-Pakkaus

Pysy yhteydessä Sena 10S:llä!10S on päivitetty versio Senan suositusta Bluetooth- kypäräpuhelimesta, SMH10. Keskustele kolmen ystävän kanssa HD- äänellä jopa 1,6 km päähän, soita puheluita, kuuntele musiikkia ja paljon muuta. Tietysti käyttäjät voivat muodostaa yhteyden muihin Sena- laitteisiin ja Universal Intercom™ - ominaisuuden avulla voit muodostaa yhteyden myös muiden valmistajien Bluetooth- laitteisiin.Jopa suurilla nopeuksilla sinun on helppo kuunnella musiikkia tai käyttää GPS- navigointia älypuhelimesta parannettujen 10S- kuulokkeiden ansiosta. Puhut sitten puhelimella tai Bluetooth- yhteyden kautta, Senan Advanced Noise Control™ varmistaa, että ympäröivä ääni ei häiritse tulevaa ja lähtevää ääntä.10S sisältää nyt Audio Multitasking™ - sovelluksen, jonka avulla voit kuunnella kahta äänilähdettä samanaikaisesti. Voit soittaa puhelimen tai Bluetoothin kautta samalla kun kuuntelet musiikkia, FM- radiota tai GPS- ohjeita. Lataa aina uusin ohjelmisto hyödyntääksesi kaikkia ominaisuuksia.Jos pariliität 10S:n Bluetooth- kuulokkeesi käyttäjäystävällisen Sena Headset - sovelluksen kanssa, voit määrittää laiteasetukset ja pääset käsiksi Senan pikaoppaaseen.Ominaisuudet: Jopa 12 tuntia puheaikaa. 3 tunnin akunkesto täyteen ladattuna. 40mm kaiutinyksikkö on 6,5 mm paksu. FM- radio 10 esiasetetulla valinnalla. Advanced Noise Control™, mikrofoni suodattaa taustamelua. Myydään kaksoispakkauksena, sisältää 2 yksikköä.

350.99 Sis. Toimitus

sledstore.fi Lue lisää
Kamera ja Kypäräpuhelin Sena 10C Pro Intercom
Kamera ja Kypäräpuhelin Sena 10C Pro Intercom

10C PRO: Ensiluokkainen viestintä ja korkealaatuinen videoiden tallennus samassa yksikössä!10C Pro on varustettu loistavalla kameralla, joka tuottaa 2K- videota ja kuvia 3,7 megapikselin tarkkuudella ja 135 asteen näkökentällä. 10C Prossa on myös Smart Audio Mix ™, joka äänittää kypäräpuhelimesta tulevaa ääntä ja puhelimesi musiikkia suoraan tallentamaan videoosi.Pidä jatkuvasti yhteyttä jopa kolmen muun kuljettajan kanssa Bluetoothin kautta, etäisyys jopa 1,6 km. Uudessa 10C Pro- kamera- ja viestintäjärjestelmässä kuljettajat voivat soittaa ja vastaanottaa puheluita, kuunnella musiikkia ja vastaanottaa GPS- ohjeita, muodostaa yhteyden onbike- viihdejärjestelmiin, käyttää sisäänrakennettua FM- viritintä ja paljon muuta. Integroidut ääniviestit tarjoavat käyttäjille tietoja laitteesta 10C Pron tilapäivityksistä.Senan kamerasovelluksen avulla käyttäjät voivat esikatsella 10C Pro QHD - kameralla otettuja kuvia suoraan puhelimella sisäänrakennetun langattoman verkon kautta ja pystyvät myös lataamaan tiedostoja suoraan WiFi:n kautta. Kamerasovelluksen lisäksi voit yhdistää 10C Pro- sovelluksen Sena Headset - sovelluksella laitteen asetusten määrittämiseksi ja pikaohjeen käyttämiseksi.Ominaisuudet: Elokuvat 1440p nopeudella 30 kuvaa sekunnissa tai 1080p nopeudella 30 tai 60 kuvaa sekunnissa 16:9 muodossa Jopa 17 tuntia puheaikaa Akun kesto videotallennuksen aikana: jopa 2 tuntia 36 mm kaiutin, paksuus 6,5 mm Melunvaimennus: Advanced Noise Control ™ poistaa melua ympäristöstä. FM- radio 10 esiasetetulla valinnalla Latausaika: 3.5 tuntia Aikaväli, kuvaa video yhdellä ruudulla joka sekunti tai yhdellä ruudulla 10 sekunnin välein Tuki microSD- muistikorteille (luokka 10 tai uudempi), enintään 64 Gt (ei sisälly toimitukseen) Mukana toimitetaan liimakiinnitys, kiinnitysteline ja kaikki muut tarvittavat kiinnitysosat. Mukana 2 mikrofonia avattavaan kypärään tai avokypärään. USB- lataus, kaapeli mukana.

358.95 Sis. Toimitus

sledstore.fi Lue lisää