Näytetään hakutulokset haulle "

Autotarvikkeet ja moottoriurheilu

"
KorhoneCom H11 polttimo, 12V, 55W - M-Tech
KorhoneCom H11 polttimo, 12V, 55W - M-Tech

H11 polttimo on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät tehokasta ja pitkäikäistä polttimoa autoonsa. Tämä polttimo tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöajan kaikenlaisissa ajoneuvoissa, kuten henkilöautoissa, moottoripyörissä, kuorma-autoissa ja muissa ajoneuvoissa. \n \nH11 polttimon suorituskyky on vertaansa vailla. Se tarjoaa kirkkaan valon ja luotettavan suorituskyvyn kaikenlaisissa olosuhteissa, kuten pimeässä ja huonoissa sääolosuhteissa. Polttimo on myös erittäin kestävä ja kestää tärinää ja iskuja. \n \nH11 polttimo on myös erittäin helppo käyttää. Se on suunniteltu sopimaan ajoneuvoihin, jotka vaativat tätä tyyppistä polttimoa, ja sen vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Polttimon käyttöikä on myös erittäin pitkä, joten voit olla varma, että se kestää pitkään ja tarjoaa luotettavan valon ajoneuvoosi. \n \nH11 polttimo on myös erittäin turvallinen käyttää. Se on suojattu ylikuumenemiselta ja ylikuormitukselta, joten voit käyttää sitä turvallisesti ja luottavaisin mielin. Lisäksi polttimo on energiatehokas ja kuluttaa vähemmän virtaa kuin perinteiset polttimot, mikä säästää polttoainetta ja pienentää ympäristövaikutuksia. \n \nYhteenvetona H11 polttimo on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät tehokasta, pitkäikäistä ja luotettavaa polttimoa ajoneuvoihinsa. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöajan, on helppo käyttää ja turvallinen käyttää. Tilaa H11 polttimo nyt ja varmista, että ajoneuvosi saavat aina luotettavan valon! \nH11 polttimon tekniset tiedot \n \n Tyyppi: H11 \n Jännite: 12 V \n Teho: 55 W \n Kansi: PGJ19-2 \n \nM-Tech \nM-Techin halogeenipolttimot on valmistettu korkealaatuisista komponenteista, kuten sammutetusta kvartsilasista ja korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Polttimoidemme keskimääräinen käyttöikä on noin 300 työtuntia. Tämä käyttöikä on asettanut tuotteemme samalle tasolle Narvan tai Tungsramin kaltaisten lamppujen kanssa. Tarjoamme keskimääräistä eurooppalaista laatutasoa. Lampuissamme on kaikki tarvittavat e-merkit.

4 + Toimituskulut (6,90€)

Lue lisää
Action Ladattavat akut everActive R20/D Ni-MH 10000 mAh käyttövalmiina
Action Ladattavat akut everActive R20/D Ni-MH 10000 mAh käyttövalmiina

Uudelleenladattavat paristot everActive R20/D Ni-MH 10000 mAh valmiina käyttöön Valmiina käyttöön: Nämä everActive R20/D Ni-MH -paristot ovat valmiiksi ladattuja ja käyttövalmiita suoraan pakkauksesta. Voit säästää aikaa ja vaivaa, kun et tarvitse erillistä latauslaitetta ennen paristojen käyttöönottoa. Pitkäkestoisuus: Näiden paristojen kapasiteetti on 10000 mAh, mikä tarkoittaa, että ne tarjoavat pitkäkestoista virtaa erilaisiin laitteisiin. Voit luottaa siihen, että paristot kestävät pitkään ennen kuin ne tarvitsevat uudelleenlatausta. Ympäristöystävälliset: everActive R20/D Ni-MH -paristot ovat uudelleenladattavia, mikä tarkoittaa, että voit käyttää niitä uudelleen ja uudelleen. Tämä auttaa vähentämään jätteiden määrää ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Monikäyttöiset: Nämä paristot sopivat erilaisiin laitteisiin, kuten kaukosäätimiin, leluhin, taskulamppuihin ja muihin kodin elektronisiin laitteisiin. Ne tarjoavat luotettavan ja kestävän virransyötön erilaisiin tarpeisiin. Korkea laatu: everActive on tunnettu laadukkaista tuotteistaan. Nämä R20/D Ni-MH -paristot on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä. Voit luottaa siihen, että nämä paristot täyttävät tarpeesi ja odotuksesi. Kestävä rakenne: Näiden paristojen rakenne on suunniteltu kestämään ja kestämään pitkäaikaista kä

24.90 + Toimituskulut (6,90€)

Lue lisää
KorhoneCom Autonpesukäsine - Oranssi
KorhoneCom Autonpesukäsine - Oranssi

Tervetuloa tutustumaan Autonpesukäsineeseen – täydelliseen työkaluun autosi puhtaanapitoon ja kiillotukseen. Tämä autonpesukäsine tarjoaa sinulle tehokkaan ja kätevän tavan pitää ajoneuvosi ulkopinta moitteettomassa kunnossa. Autonpesukäsineemme on valmistettu laadukkaasta materiaalista, joka on suunniteltu kestämään haastavimpiakin pesutehtäviä. Sen pehmeät ja tiheät harjakset poistavat lian, pölyn ja tahrat tehokkaasti auton pinnalta, jättäen sen virheettömän puhtaaksi ja kiiltäväksi. Harjasten rakenne mahdollistaa myös naarmuttoman pesun, joten voit olla varma, että autosi pinta säilyy turvassa. Autonpesukäsineemme on muotoiltu ergonomisesti ja siinä on joustava resori ranteen ympärillä, joka takaa mukavan istuvuuden ja pitää käsineen tukevasti paikoillaan pesun aikana. Sen kaksipuolinen rakenne antaa sinulle mahdollisuuden valita pehmeän mikrokuitupinnan tai harjasten välillä eri pesutehtäviin. Näin voit käyttää käsineen eri puolia eri pintojen puhdistamiseen ja saada parhaan lopputuloksen. Autonpesukäsineemme on erittäin monikäyttöinen ja soveltuu erilaisten ajoneuvojen pesuun. Se on ihanteellinen niin autoille, moottoripyörille kuin veneillekin. Voit käyttää sitä sekä ulkopintojen että sisätilojen puhdistamiseen, joten saat kaikki autonpesutarpeet hoidettua yhdellä käsineellä. Pidä autosi kiiltävänä ja puhtaana Autonpesukäsineemme avulla. Sen laadukas ja käytännöllinen muotoilu tekee auton pesemisestä helppoa ja nautinnollista. Hanki oma Autonpesukäsineesi ja varmista, että autosi säilyy aina loistavassa kunnossa kaikissa sääolosuhteissa.

2 + Toimituskulut (6,90€)

Lue lisää