Näytetään hakutulokset haulle "

Vartalonhoitolaitteiden tarvikkeet

"
GHD PLATINUM+ & HELIOS Lyxigt Gåvoset Champagnefärgat Guld
GHD PLATINUM+ & HELIOS Lyxigt Gåvoset Champagnefärgat Guld

Juhlista hyviä hiuspäiviä ylellisellä lahjapakkauksellamme, joka sisältää ghd platinum+ -muotoiluvälineen ja ghd helios -hiustenkuivaajan ylellisessä shampanjankultaisessa sävyssä. Ammattimaisten muotoiluvälineiden duo, himottussa punaisessa samettisäilytyslaukussa, on täydellinen lahja upeiden, huomiota herättävien tyylien luomiseen juhlasesonkina. Hanki näyttäviä tuloksia ja vahvemmat sekä terveemmän näköiset hiuset ghd platinum+ SMART -muotoiluvälineellä. Ennakoivan ultra-zone-teknologian ansiosta se mukautuu muotoilunopeuteen ja hiusten paksuuteen. Samalla taataan 185 ºC muotoilulämpötila. Kaikille hiustyypeille ja -pituuksille soveltuva kehittynein muotoiluvälineemme takaa äärimmäisen tehokkaan lopputuloksen ja 70 % vahvemmat hiukset, 2 kertaa paremman värinsuojan ja 75 % enemmän kiiltoa. Ainutlaatuisen wishbone-saranan, pyöristetyn rungon ja tarkkuushiottujen, kiiltävien levyjen ansiossta ghd platinum+ on paljon enemmän kuin vain suoristusrauta. Sen avulla voit luoda myös herkullisia kiharoita, aaltoilevia laineita ja virtaviivaisia suoria tyylejä vaivattomasti Föönaa kampaamotasoisesti kotona ghd helios -hiustenkuivaajalla. Se on ennenkokematon innovaatio ghd:n johtavilta fyysikoilta, insinööreiltä ja muotoilun ammattilaisilta äärimmäiseen muotoilun hallintaan ja huomattavasti nopeampiin lopputuloksiin. Se on varustettu ainutlaatuisella Aeroprecis -teknologialla, joka yhdistää sisäisen aerodynamiikan ja harjattoman tasavirtamoottorin. Tarkasti muotoillun suuttimen ansiosta ilmavirta keskittyy tarkkaan muotoiluun ja mahdollistaa 3 kertaa tasapainoisemmat hiukset. Kevyt ja ergonomisesti tasapainotettu, ammattimainen hiustenkuivaaja sisältää kehittyneen ioniteknologian, joka takaa sileän ja kiiltävän lopputuloksen sekä vähemmän pörröisyyttä sekä lentäviä hiuksia. Suo jollekulle tärkeälle (tai itsellesi!) lahjaksi mahdollisuus upeisiin hiuksiin rajoitetun erän ghd deluxe -lahjapakkauksella shampanjankultaisessa sävyssä

370.30 Sis. Toimitus

Lue lisää
TreCe Lajitteluastia Popsicle Viininpunainen Waste - ilman kantta
TreCe Lajitteluastia Popsicle Viininpunainen Waste - ilman kantta

Popsicle on tyylikäs sisäkäyttöön tarkoitettu lajitteluastia, jonka harmoninen muotoilu on saanut inspiraationsa klassisesta jäätelöpuikosta. Astia on saatavana useissa leikkisissä väreissä – ja siinä on selkeä lajittelusymboli ja englanninkielinen teksti. Roska-aukko sekä edessä että takana. Lukitus avaimella. Tilavuus 57 litraa. Soveltuu roskapusseille 85–125L. Ruotsissa valmistettua teräslevyä, osittain kierrätettyä. Voidaan valita kannella, mikä vähentää hajujen leviämistä. Lajittele oikein selkeillä lajittelusymboleilla Koska Popsiclessa on selkeä symboli ja englanninkielinen teksti, joka kertoo, mitä roskakoriin saa heittää, roskat, toimistojätteet ja pakkaukset on helppo lajitella oikein. Voit valita, mikä symboli astiassasi on seuraavista vaihtoehdoista: Jäte: sekajäte tai palava Paperi: toimistopaperi Pullot/tölkit: muovipullot ja alumiinitölkit Huomaa, että teksti on vain englanniksi ja että symboli on joko valkoinen tai harmaa. Symbolin väri riippuu astiaan valitsemastasi väristä. Kestävä ja vastuullinen valinta Kestävyys ja sosiaalinen vastuu ovat kaksi tärkeää näkökohtaa Popsiclen tuotannossa, joten TreCe asettaa tiukkoja vaatimuksia tavarantoimittajilleen ja alihankkijoilleen. Näitä ovat esimerkiksi työolot, ihmisoikeudet, työoikeuskysymykset, ympäristö ja korruptio. Popsicle koostuu myös ruotsalaisesta teräslevystä, joka on osittain kierrätetty ja 100-prosenttisesti kierrätettävä.

1208 + Toimituskulut (35€)

dpj-workspace.com/fi/ Lue lisää
ghd Helios Sunsthetic Collection
ghd Helios Sunsthetic Collection

Luo tyylistäsi riippumatta kampaamotasoisia föönauksia ghd helios -hiustenkuivaajalla. Nyt saatavilla rajoitetun erän auringon hellimällä aavikon muodonmuutoksella, joka on viimeistelty metallinhohtoisilla ruusukultaisilla yksityiskohdilla.Inspiroiduuudella sunsthetic kokelmallamme luo haluamasi tyyli palkitun ammattimaisen hiustenkuivaajamme avulla. ghd:n johtavien insinöörien, fyysikkojen ja muotoilualan ammattilaisten suunnittelema. Äärimmäinen hallittavuus ja tehokas 120 km/h ilmavirta tekevät muotoilusta huomattavasti nopeampaa. Uraauurtavassa Aeroprecis-tekniikassa muotoiluraudan sisällä yhdistyy neljä tehokasta elementtiä, jotka ohjaavat ilmavirran harjattoman tasavirtamoottorin läpi. Edistynyt ioniteknologia takaa ammattimaisen sileän lopputuloksen ja 30 % enemmän kiiltoa.Ainutlaatuisesti muotoiltu suutin suuntaa ilmavirran keskitetysti ja tehokkaasti, minkä ansiosta hiukset ovat 3 kertaa tasaisemmat ja sileämmät, 9/10 on samaa mieltä. ghd helios -hiustenkuivaajassa on portaaton teho- ja lämpötila-asetus, jonka avulla voit mukauttaa föönauskokemustasi ja luoda viileäpuhalluksen, joka kiinnittää tyylisi. Räätälöity akustiikkatekniikka ja ergonominen, kevyt rakenne tekevät muotoilusta miellyttävää. Säilytä ghd helios -hiustenkuivaajaa turvallisesti tyylikkäässä. Nauti hyvistä hiuspäivistä limited edition ghd helios -hiustenkuivaajalla auringon hellimän aavikon värityksessä.

229 Sis. Toimitus

Lue lisää
TreCe Lajitteluastia Hightower Viininpunainen Waste - ilman kantta
TreCe Lajitteluastia Hightower Viininpunainen Waste - ilman kantta

Hightower on moderni lajitteluastia kestävästä teräslevystä, jota on saatavana useissa eri väreissä – tyylikkäästä antrasiitista leikkisään sahraminkeltaiseen. Säiliön mukana tulee selkeä lajittelusymboli sekä englanninkielinen teksti, joka kertoo mitä siihen saa heittää. roska-aukko sekä edessä että takana. Sisä- ja ulkokäyttöön. Tilavuus 125 litraa. Sovitettu 85-140 litran roskapusseille. Ruotsissa valmistettua teräslevyä, osittain kierrätettyä. Voidaan valita kannella, mikä vähentää mahdollisten hajujen leviämistä. Selkeä lajittelusymboli auttaa lajittelemaan oikein Hightowerin mukana tulee selkeä symboli ja englanninkielinen teksti, joka osoittaa, mitä roskakoriin saa heittää, joten roskat, toimistojätteet ja pakkaukset on helppo lajitella oikein. Voit valita astian symbolin seuraavista vaihtoehdoista: Jäte: sekajäte tai palava Paperi: toimistopaperi Pullot/tölkit: muovipullot ja alumiinitölkit Huomaa, että teksti on vain englanniksi ja että symboli on joko valkoinen tai harmaa. Symbolin väri riippuu astiaan valitsemastasi väristä. Kestävä ja vastuullinen valinta Kestävyys ja sosiaalinen vastuu ovat kaksi tärkeää näkökohtaa Hightowerin tuotannossa, joten TreCe asettaa tiukkoja vaatimuksia tavarantoimittajilleen ja alihankkijoilleen. Näitä ovat esimerkiksi työolot, ihmisoikeudet, työoikeuskysymykset, ympäristö ja korruptio. Hightower valmistetaan ruotsalaisesta teräslevystä, joka on osittain kierrätetty ja 100-prosenttisesti kierrätettävä.

1373 + Toimituskulut (35€)

dpj-workspace.com/fi/ Lue lisää