Näytetään hakutulokset haulle "

Ruokatuotteet

"
Tactical Foodpack 3 Meal Ration Hotel - NONE
Tactical Foodpack 3 Meal Ration Hotel - NONE

Tactical Foodpack rations Golf, Hotel ja India on suunniteltu auttamaan sinua aikasi ja aterioiden suunnittelussa. Runsas ravintoainepakkaus sisältää kolme Tactical Foodpack -ateriaa, erilaisia ​välipaloja ja pakastekuivattua jäätelöä jälkiruokana. Voit valmistaa kahvia tai kaakaota virkistäväksi juomaksi. Lisämukavuuksiin kuuluu lusikka, Tactical-juomakuppi sekä Tactical suihku- ja desinfiontikäsipyyhkeet henkilökohtaista hygieniaa varten. Pussi on uudelleensuljettavissa. Pakkaus sisältää seuraavat : - Riisipuuro Marjoilla – nettopaino 90 g, energiaa annosta kohtaan 425 kcal - Possupataa riisillä – nettopaino 115 g, energiaa annosta kohtaan 523 kcal - Spagetti Bolognese-nettopaino 115 g, energiaa annosta kohtaan 542 kcal - Leipä -nettopaino 100 g, energiaa annosta kohtaan 262 kcal - Proteiinijuoma omenalla ja mintulla- nettopaino 60 g, energiaa annosta kohtaan 320 kcal - Beef Jerky Teriyaki kuivalihaa -nettopaino 40 g, energiaa annosta kohtaan 112.4 kcal - Energiapatukka Monivitamiini – nettopaino 125 g, energiaa annosta kohtaan 613.75 kcal - Jäätelö vanilja- nettopaino 38 g, energiaa annosta kohtaan 165 kcal - Kahvia – nettopaino 2.4 g - Sokeria – nettopaino 6 g, energiaa annosta kohtaan 23.7 kcal - Kaakao- nettopaino 25 g, energiaa annosta kohtaan 97.5 kcal - Lusikka - Juomakuppi - Tactical Suihku 15 g - Desinfektiopyyhe x 3 Energiasisältö 3 Meal Ration Hotel: 3080 kcal Nettopaino: 741 g

42.90 + Toimituskulut (4,90€)

Lue lisää
KahviKaveri Specialty-kahvipavut Black Crow White Pigeon Honduras Marcala, 200 g
KahviKaveri Specialty-kahvipavut Black Crow White Pigeon Honduras Marcala, 200 g

"BLACK CROW WHITE PIGEON". TARINOITA ERITYISLAATUISISTA KAHVEISTA.Luku 20White Pigeon kertoo:Voimakkaan hedelmäinen tuoksu täyttää ilman, ja pian jostain leijailee nenään jasmiinin ja passiohedelmän makea aromi, sekä kiehtova ja elegantti aavistus tuoksuvaa rommia...Korkealla Hondurasin Marcalan alueen yllä liidellessä ei voi olla ihailematta alla levittäytyviä kauniita kahviviljelmiä. Nämä maat tunnetaan ensiluokkaisista kahveistaan ja siitä, että alueella kiinnitetään erityistä huomiota kestävän maatalouden periaatteisiin. Pieni, mutta sitäkin arvokkaampi kahvipapu on saavuttanut täällä suorastaan kuninkaallisen aseman, halliten satojen paikallisten viljelijöiden jokapäiväistä elämää. COMSA-niminen yritys on tuonut paikalliset viljelijät yhteen, auttaen näitä ottamaan käyttöön ympäristöystävällisiä viljelytekniikoita, kehittämään uutta teknologiaa ja ansaitsemaan reilua palkkaa. Kaikki edellä mainitut toimet puolestaan antavat kahvin ystäville ympäri maailmaa mahdollisuuden nauttia ainutlaatuisen maukkaasta kahvista.White PigeonTietoa tästä kahvista: Alkuperämaa HondurasAlue MarcalaTuottaja COMSAKorkeus merenpinnasta 1650 mArabica-lajike Typica, Bourbon, Caturra, CatuaiProsessointimenetelmä Pesu Paahtoprofiili KeskipaahtoSCA-pisteet 85 pistettä 100:staMakumaailma Jasmiini, passiohedelmä, rommiSuositellut valmistusmenetelmät: kaikki valmistusmenetelmät, mukaan lukien espresso.Ainesosat: paahdetut kahvipavut.Säilytys: säilytä pakkaus suljettuna pimeässä, kuivassa ja viileässä paikassa.*****"Black Crow White Pigeon" -kahviin liittyy aivan erityinen tarina. Sen päähenkilöt - Black Crow ja White Pigeon - ilmentävät specialty-kahvien huomattavan monipuolista makupalettia: tummista, vahvoista, maanläheisistä sävyistä kevyisiin, hentoihin aromeihin. Kaikki mahdolliset makujen ihmeet mahtuvat tälle laajalle asteikolle, joka alkaa syvästä pimeydestä ja muuttuu hitaasti hengen salpaavaksi valkeudeksi. Jokainen kahvi ja sen ainutlaatuinen tarina kätkeytyy kauniiseen pakkaukseen, joka on kuin uusi luku kesken olevassa kirjassa: nämä luvut alkavat numerosta 1 ja päättyvät numeroon 24. Sukella syvälle uusiin kokemuksiin "Black Crow White Pigeon" -kahvin kanssa: tutustu kunkin luvun tarjoamiin tarinoihin, antaudu ainutlaatuisten makujen vietäväksi ja lähde matkalle, joka hurmaa sinut tuoksuillaan niin, että sitä on mahdoton unohtaa. Mistä luvusta haluat matkasi aloittaa...?

9.03 + Toimituskulut (3,99€)

kahvikaveri.fi Lue lisää
Rajoitettu erä jauhettua kahvia For a Better World (yhteistyössä KahviKaveri & Pelastakaa Lapset), 500 g
Rajoitettu erä jauhettua kahvia For a Better World (yhteistyössä KahviKaveri & Pelastakaa Lapset), 500 g

Uskomme, että kahvi voi paitsi saada aikaan sydämellisiä keskusteluja, myös edistää merkityksellisiä tekoja, jotka parantavat yhteistä hyvinvointiamme. Siksi olemme luoneet kahvin, joka hellii makuaistiasi ja auttaa lisäksi luomaan paremman maailman meille kaikille. Lahjoitamme jokaisesta myydystä pakkauksesta 2 euroa kansainväliselle Pelastakaa Lapset -järjestölle: 1 euro sinulta ja 1 euro meiltä. Pienet eleet johtavat suuriin saavutuksiin, ja ostamalla tämän kahvin voit saada aikaa yhteistä hyvää.HERKULLINEN KAHVI INNOSTAA HYVIIN TEKOIHINHyvälle asialle omistettu kahvi on tietysti korkealaatuista ja maukasta! Tässä aromaattisessa, samettisessa ja tasapainoisessa kahvisekoituksessa yhdistyvät kaukaisista Brasilian, Hondurasin ja Intian maista peräisin olevat 100-prosenttiset arabica-pavut. Kahvissa maistuvat makeat suklaan ja hasselpähkinän maut ja sitrushedelmien aromi elävöittää kokonaisuutta. Jos jokin tässä kahvissa kannustaa ystävällisiin tekoihin, niin pitkään suussa viipyilevä miellyttävän suklainen vivahde!PELASTAKAA LAPSET -JÄRJESTÖ"Maailman lasten pelastaminen ei ole mahdotonta. Siitä tulee mahdotonta vain, jos emme edes yritä." - Eglantyne Jebb, kansainvälisen "Pelastakaa Lapset" -järjestön perustaja.Yli 100 vuotta toiminut järjestö tavoittaa yli 10 miljoonaa lasta 117 maassa. Kerätyillä varoilla tuetaan kansainvälisen Pelastakaa Lapset -verkoston täysivaltaista liettualaista jäsentä, "Gelbėkit vaikus": (Pelastakaa lapset) -järjestöä, joka keskittyy seuraaviin asioihin:- Päivätoimintaa järjestävät keskukset eri puolilla Liettuaa- Psykososiaalinen ja taloudellinen tuki perheille- Vanhemmille suunnatut ohjelmat positiivisten vanhemmuustaitojen kehittämiseksi- Lasten psykososiaalisten taitojen vahvistaminen- Lasten oikeuksista kertominen ja niiden edistäminen- Ukrainasta ja muista maista tulevien, Liettuassa asuvien lasten ja heidän perheidensä avustaminenYhdessä voimme varmistaa turvallisen ja onnellisen lapsuuden kaikille lapsille.Kiitos ystävällisestä teostasi!Ainesosat: jauhettu paahdettu kahvi.Säilytys: säilytä viileässä paikassa, suojattuna suoralta auringonvalolta.

12.99 + Toimituskulut (3,99€)

kahvikaveri.fi Lue lisää
KahviKaveri Specialty kahvipavut Brazil Santa Luzia, 1 kg
KahviKaveri Specialty kahvipavut Brazil Santa Luzia, 1 kg

Tämä on Brasiliasta tuleva specialty kahvi jota perinteisen kahvin maun ystävät tulevat varmasti arvostamaan. Tämän kahvin tasapainoinen maku yhdistää makeita maidon, suklaan ja karamellin vivahteita virkistävällä kypsien hedelmien aromilla."Ensin, José osti hatun, sitten polveen saakka kengät, sitten kuorma-auton ja lopulta, vuonna 2004, hän saavutti elämänsä unelman ensimmäisen kahvibiljelmän ostamisesta. Hän halusi vain tutustaa maailmalle erikoista kahvia, joka on peräisin hänän kotikunnasta Cmapos Altosesta (sijaitsee Brasiliassa Minas Gerais alueella)."José Maria de Oliveira vietti lapsuutensa isoisänsä pienellä kahvitilalla. José muistaa selvästi, miten hän pienenä poikana poimi kahvikirsikoita ja juoksenteli kahvipuiden ympärillä. Rankat ajat olivat kuitenkin edessä ja perhe joutui myymään tilansa ja muuttamaan eri alueelle. Kun hän kasvoi aikuiseksi, José lähti kotoa ja muutti isoon kaupunkiin jatkamaan farmasuttista uraa, mutta hän pystynyt koskaan lopettamaan unelmoimista Campos Altosesta ja erikoisesta kahvista, joka siellä kasvaa. Lopulta José päätti: eräänä päivänä han ostaa maata Campos Altoselta ja alkaa kahviljelijäksi. Pian hän lähti takaisin kotimaahansa päämääränä jatkaa kahvinkasvatusperinnettä, joka oli niin surullisesti viety hänän lapsuudestaan.Vuonna 2014 José rakensi oman kuiva myllyn ja päätti keksittyä kahvin laatuun ja maksimaaliseen jäljitettävyyteen. Vuonna 2015 hän perusti kaksi kahviyhtiötä: yksi, Campos Altos-Coffee Export sijaitsi Brasiliassa, kun taas Our Coffees sijaitsi Pohjois-Kaloforniassa. Asiakkaat olivat hämmästyneit: kahvibiljelijä, joka hallitsee kahvinsa eksporttia on erittäin harvinainen.Kaliforniaan tehtyjen useiden matkojen aikana José loi vahvat siteet kahvi-industrian parhaiden ekperttien kanssaja oppi monista kahvimaailman keksinnöistä, jotka hän otti nopeasti käyttöön omalla maatiloillansa. José rupesi keskittymään laadukkaimpiin specialty kahveihin ja hänen tuotteiden laatu nousi ihan uudelle tasolle. Tämä kahvi on peräisin yhdeltä hänen ainutlaatuisista maatiloista - Fazenda Santa Luzia.Sen lisäksi tällä kahvilla on Rainforest Alliance sertifikaatti ja ja UTZ sertifikaatti, taaten kestävät käytännöt ja kahvin kasvatusalueen sosiaaliset ja ekonoomiset hyödyt.Sen erikoisen laadun ja maun ansiosta kahvi on saanut specialty merkinnän. Sen SCA oisteet on 84/100.MAA: BrasiliaALUE: Cerrado Mineiro, Minas GeraisMAATILA: Fazenda Santa LuziaKORKEUS: 1200 mLAJIKE: Red CaturaiMENETTELY: LuonnollinenPAAHTOASTE: KeskipaahtoMAKUMAAILMA: Maitosuklaa, Karamelli, Kypsä hedlmäAinekset: paahdetut kahvipavut.Säilytys: säilytä suljettuna pimeässä, kuivassa ja viileässä.

23.73 + Toimituskulut (3,99€)

kahvikaveri.fi Lue lisää
Sokerittomat keksit Diablo Sugar Free Chocolate Striped Peanuts, 150 g (sisältää maltitolia)
Sokerittomat keksit Diablo Sugar Free Chocolate Striped Peanuts, 150 g (sisältää maltitolia)

Sokeriton, makeutettu maltitolillaJoskus aamun ensimmäinen kahvikupillinen vaatii rinnalleen keksin! Nämä sokerittomat keksit ovat syntisen herkullisia, mutta yllättävän kevyitä. Täydellisen klassinen herkku, joka maistuu aina. Keksit on valmistettu mureasta keksipohjasta, johon on lisätty maapähkinöitä ja täyteläistä suklaata... Kasta kahviin tai nauti sellaisenaan - ja syö niin monta kuin haluat!SOKERITONDiablo ei lisää tuotteisiinsa sokeria, mutta se ei tarkoita sitä, etteivätkö yrityksen tuotteet olisi makeita. Makeutuksessa käytetään vain luonnollisinta ja kirpeintä makeutusainetta: maltitolia. Sitä käytetään vaihtoehtona sokerille, ja se on luonnollinen raaka-aine - unelmien täyttymys jokaiselle, joka haluaa vähentää sokerinsaantia!PROTEIINIRIKKAAT MAAPÄHKINÄTKummallista kyllä, maapähkinä on itse asiassa palkokasvi eikä pähkinä. Maapähkinät ovat loistavia proteiininlähteitä ja ne ovat erittäin vähähiilihydraattisia, joten ne sopivat erinomaisesti diabeetikoille. Näissä kekseissä on runsaasti maapähkinää, joten herkuttele sydämesi kyllyydestä näillä pähkinäisillä herkuilla!TÄYDELLINEN LAHJA MIHIN TAHANSA TILAISUUTEENNämä rapeat keksit sopivat täydellisesti millaiseen tilaisuuteen tahansa! "Hyvää syntymäpäivää", "Rakastan sinua", "Hyvää joulua"... ja jopa "Olen pahoillani". Kenelle tahansa tämän suklaarasian lahjoitatkaan, hän tulee olemaan ikuisesti kiitollinen siitä, että toit ne hänen elämäänsä.Ainesosat: VEHNÄjauho, kasvirasva (palmu), makeutusaine: maltitoli, MAAPÄHKINÄT 14 %, suklaa 10 % (makeutusaine: maltitoli, kaakaomassa, emulgointiaine: lesitiini (SOIJA), vähärasvainen kaakaojauhe, aromit), pastöroitu KANANMUNAmassa, suola, nostatusaineet: natriumkarbonaatti, ammoniumkarbonaatti, aromit, väri: karoteenit. SAATTAA SISÄLTÄÄ MAITOA, HASSELPÄHKINÖITÄ SEKÄ MUITA PÄHKINÖITÄ JA SEESAMIA. LIIALLISELLA KÄYTÖLLÄ VOI OLLA LAKSATIIVISIA VAIKUTUKSIA. SISÄLTÄÄ LUONNOSSA ESIINTYVIÄ SOKEREITA. SISÄLTÄÄ MAKEUTUSAINETTA (MALTITOLI).Säilytys: säilytä kuivassa, viileässä paikassa.*****"Diablo Sugar Free" tekee työtä mahdollistaakseen erityisesti makeisiin herkkuihin liittyvät voimaannuttavat päätökset. Yritys uskoo siihen, että yli viisi miljoonaa diabetesta sairastavaa ihmistä ansaitsee muiden lailla mahdollisuuden toimia inhimillisten impulssien mukaan ja nauttia makeista herkuista. Siksi yritys on luonut "Sugar Free" ja "No Added Sugar" -tuotteet! Näiden ylellisten tuotteiden valmistukseen käytetään vain kaikkein laadukkaimpia ainesosia, ja niiden makeus on peräisin luonnonkasveista. Päivä, jona nämä suussa sulavat herkut saapuivat elämääsi, tulee jäämään mieleesi ikuisesti...

2.87 + Toimituskulut (3,99€)

kahvikaveri.fi Lue lisää
KahviKaveri Kofeiiniton kahvijauhe Caprisette Lullaby Decaf, 500 g
KahviKaveri Kofeiiniton kahvijauhe Caprisette Lullaby Decaf, 500 g

Haluaisitko toisinaan nauttia kupillisen kahvia illalla, muttet uskalla riskeerata hyviä yöunia? Tai joudutko rajoittamaan päivittäistä kofeiinin saantiasi, vaikka kahvihammasta kolottaa? Siinä tapauksessa tämä kahvi on juuri sinua varten - saammeko esitellä suositun CAPRISETTE-kahvisarjan ensimmäisen kofeiinittoman kahvin!Entä maku? Olemme pitäneet huolen siitä, että tästä kahvista ei makua puutu! Tässä sekoituksessa yhdistyvät ensiluokkaiset arabica- ja robusta-pavut Brasiliasta, Guatemalasta ja Intiasta. Aromikkaassa kupillisessa voi maistaa makeita cashewpähkinöiden vivahteita sekä hienovaraisia kaakaon ja puun sävyjä.Entä kofeiini? Tästä kahvista on poistettu kofeiini luonnollisella CO2 (hiilidioksidi) -menetelmällä. Kyseessä on yksi parhaista ja nykyaikaisimmista menetelmistä: kofeiini saadaan poistettua, mutta kahvin maku, aromit ja rakenne säilyvät muuttumattomina.Kuten huomaat, meiltä löytyy ratkaisu jokaiseen ongelmaan: kahvitaukosi ovat tästä lähtien mielettömän herkullisia, vaikka välttelisitkin kofeiinia!***Tämä on KahviKaverin myydyin kahvivalikoima, joka on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Erimakuiset sekoitukset sopivat hyvin sekä tavalliseen mustaan kahviin että maitopohjaisiin juomiin.Ainesosat: kofeiiniton jauhettu ja paahdettu kahvi.Säilytys: säilytä viileässä paikassa, suojassa suoralta auringonvalolta.

7.95 + Toimituskulut (3,99€)

kahvikaveri.fi Lue lisää
NESCAFÉ® Dolce Gusto® koneisiin sopivat kahvikapselit CHiATO Cappuccino, 8+8 kpl.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® koneisiin sopivat kahvikapselit CHiATO Cappuccino, 8+8 kpl.

Tämä herkullinen yhdistelmä täyteläistä espressoa ja hienovaraista maitovaahtoa ilahduttaa varmasti klassisen italialaisen cappuccinon ystäviä. Se on makeaa, kermaista ja ihanan maukasta!Ominaisuudet:- Täydellinen yhdistelmä täyteläistä espressoa ja pehmeää, hiukan makeaa maitovaahtoa- Kahvi valmistetaan kahdella kapselilla: yksi kapseli sisältää sekoituksen arabica- ja robusta -papuja, kun taas toinen on täytetty rasvattomalla maitojauheella ja sokerilla- Suositeltu tilavuus kerta-annokselle: 240 ml (200 ml maitoa ja 40 ml kahvia / 6/7 ja 1/7 vastaavasti koneen valitsimesta)- 8 kahvikapselia ja 8 maitokapselia 8:aan herkulliseen annokseen- Suunniteltu NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kahvikoneilleAinesosat: maitokapseli: rasvaton maitojauhe (83,0%), sokeri (17,0%);kahvikapseli: paahdettu ja jauhettu kahvi, pakattu suojakaasuun. Saattaa sisältää jäämiä soijasta ja gluteenista.Säilytys: säilytä kuivassa, viileässä paikassa.***CHiATO: onko se keskustelun aloitus vai annos herkullista macchiatoa? Olkoon molemmat! Keskustelu, joka alkaa kupillisella kahvia. Kahvia, joka on verrattoman täyteläistä ja vivahteikasta, peitettynä paksulla crema kerroksella.Valmista kahvia juuri sellaisena kuin mielessäsi olet sen kuvitellut. Tee siitä oma luomuksesi ja jaa iloa eteenpäin. Tutustu kahvin maailmaan ja kokeile oikeita valmistusvälineitä. Sukella syvemmälle ja luo uusia elämyksiä, jotka viipyilevät kuin lempikahvisi jälkimaku.

4.49 + Toimituskulut (3,99€)

kahvikaveri.fi Lue lisää
Crème brûléen makuinen jauhettu kahvi CHiATO Crème Brûlée, 250 g
Crème brûléen makuinen jauhettu kahvi CHiATO Crème Brûlée, 250 g

Tuoksuva kupillinen kahvia ja sen rinnalla ranskalainen crème brûlée -annos... Voiko parempaa ollakaan? Tietysti voi, yhdistämällä nämä kaksi! Kermaista, täyteläistä ja ilahduttavan makeaa - crème brûléen makuista kahvia on mahdoton vastustaa! Nauti sitä sellaisenaan tai valmista sen avulla maukas kahvicocktail: loraus suosikkimaitoasi muuttaa kahvin herkulliseksi crème brûléen makuiseksi latte macchiatoksi! CRÈME BRÛLÉEN MAKUINEN KAHVI ON TÄYTTÄ NAUTINTOAHemmottele itseäsi todellisella makuelämyksellä: karamellisoitu sokeri ja vaniljakastike sopivat täydellisesti yhteen korkealaatuisen kahvin kanssa. KÄYTÄ SUOSITUIMPIA VALMISTUSMENETELMIÄ TAI UUTA KAHVI SUORAAN KUPPIINTämän omni-kahvin monipuolisten käyttömahdollisuuksien ansiosta voit valmistaa kahvin suoraan kuppiin tai käyttää laajaa nykyaikaisten valmistusmenetelmien valikoimaa: olipa suosikkisi sitten pressopannu, mutteripannu, AeroPress-keitin, Barista & Co:n "Brew It Stick" tai jokin muu kahvinkeittoväline.HERKULLISTA SELLAISENAANTätä kahvia ei tarvitse maustaa millään ylimääräisellä: lisää yksi teelusikallinen kahvia (noin 7 g) kuppiin ja kaada hitaasti päälle kuumaa vettä (noin 92 °C). Voit säätää kahvin määrää oman makusi mukaan.TOIMII ERINOMAISESTI KAHVICOCKTAILIEN POHJANAJos haluat valmistaa erilaisia herkullisia cocktaileja, voit helposti maustaa kahvin suosikkilisukkeillasi: maidolla, maitovaahdolla, vaahtokarkeilla, siirapeilla.... Kokeile ja löydä uusia, jännittäviä yhdistelmiä!Ainesosat: paahdettu jauhettu kahvi 97 %, makuaine 3 %. Säilytys: säilytä suljettuna pimeässä, kuivassa ja viileässä paikassa.***CHiATO: onko se keskustelun aloitus vai annos herkullista macchiatoa? Olkoon molemmat! Keskustelu, joka alkaa kupillisella kahvia. Kahvia, joka on verrattoman täyteläistä ja vivahteikasta, peitettynä paksulla crema kerroksella.Valmista kahvia juuri sellaisena kuin mielessäsi olet sen kuvitellut. Tee siitä oma luomuksesi ja jaa iloa eteenpäin. Tutustu kahvin maailmaan ja kokeile oikeita valmistusvälineitä. Sukella syvemmälle ja luo uusia elämyksiä, jotka viipyilevät kuin lempikahvisi jälkimaku.

7.99 + Toimituskulut (3,99€)

kahvikaveri.fi Lue lisää
Vihreä tee TWG Tea Earl Grey Buddha, 15 kpl.
Vihreä tee TWG Tea Earl Grey Buddha, 15 kpl.

Tämä tee loihtii esiin esi-isien aikaista tuoksumaailmaa ja on saanut inspiraationsa legendaarisesta Earl Grey -sekoituksesta. Teessä on hienostuneita vihreitä teelaatuja ja harvinaista bergamottia kaukaisilta mailta.SISÄLTÄÄ: 15 x 2,5 g teepussiTEEKOKOELMA: Vihreät teet / Grand Classic -teesekoituksetVALMISTUS: Kaada yhden teepussin päälle vettä, jonka lämpötila on noin 95 °C:n ja hauduta 4-5 minuuttia yhtä kupillista varten, tai 5-7 minuuttia pienessä teekannussa. Poista teepussi ja tarjoile.Ainesosat: irtolehtinen vihreä tee 97 %, ruusun terälehdet 2 %, bergamotti 1 %.Säilytys: säilytä viileässä, kuivassa paikassa.*****TWG Tea, maailman hienoin luksusteemerkki, perustettiin vuonna 2008 Singaporessa. Tuotemerkki juhlistaa vuotta 1837, jolloin saaresta tuli teen, mausteiden ja laadukkaiden nautintoaineiden kauppapaikka. TWG Tean ammattimaistajat matkustavat vuosittain tuhansia kilometrejä eri puolilla maailmaa ja maistelevat satoja teelaatuja etsiessään parhaita, suoraan tuottajien teeviljelmiltä hankittuja satoja. TWG Tea tarjoaa yli 1 000 erilaisen teen valikoiman, josta löytyy niin single estate -teetä, artesaaniteetä kuin eksklusiivisia teesekoituksiakin. Valikoimiin kuuluu myös erilaisia teeleivoksia sekä teetä sisältäviä herkkuja. TWG Tea tunnetaan innovaattorina, joka luo jatkuvasti uusia teevariaatioita ja tekee yhteistyötä maailman tunnetuimpien teenviljelijöiden kanssa.

18.89 + Toimituskulut (3,99€)

kahvikaveri.fi Lue lisää
Musta tee TWG Tea 1837 Black Tea, 100 g
Musta tee TWG Tea 1837 Black Tea, 100 g

TWG Tean kuuluisa signature-tee, "1837 Black", on ainutlaatuinen sekoitus mustaa teetä sekä hedelmien ja kukkien vivahteita Bermudan kolmion alueelta. Tämän teen jälkimausta voi tunnistaa kypsien marjojen, aniksen ja karamellin makuja ja jälkimaku viipyy suussa pitkään. Ajaton klassikko!TEEKOKOELMA: Mustat teet / Eksklusiiviset teesekoituksetVALMISTUS: Yhteen kupilliseen tarvitset 2,5 g teelehtiä ja vettä, jonka lämpötila on noin 95 °C. Hauduta 3 minuuttia. Poista lehdet ja tarjoile.Ainesosat: irtolehtinen musta tee 97,5 %, mansikat 2,5 %.Säilytys: säilytä viileässä, kuivassa paikassa.*****TWG Tea, maailman hienoin luksusteemerkki, perustettiin vuonna 2008 Singaporessa. Tuotemerkki juhlistaa vuotta 1837, jolloin saaresta tuli teen, mausteiden ja laadukkaiden nautintoaineiden kauppapaikka. TWG Tean ammattimaistajat matkustavat vuosittain tuhansia kilometrejä eri puolilla maailmaa ja maistelevat satoja teelaatuja etsiessään parhaita, suoraan tuottajien teeviljelmiltä hankittuja satoja. TWG Tea tarjoaa yli 1 000 erilaisen teen valikoiman, josta löytyy niin single estate -teetä, artesaaniteetä kuin eksklusiivisia teesekoituksiakin. Valikoimiin kuuluu myös erilaisia teeleivoksia sekä teetä sisältäviä herkkuja. TWG Tea tunnetaan innovaattorina, joka luo jatkuvasti uusia teevariaatioita ja tekee yhteistyötä maailman tunnetuimpien teenviljelijöiden kanssa.

31.49 + Toimituskulut (3,99€)

kahvikaveri.fi Lue lisää
Maitosuklaakuorrutteiset vohvelit kermaisella täytteellä Diablo Sugar Free (ei lisättyä sokeria, sisältää maltitolia), 150 g
Maitosuklaakuorrutteiset vohvelit kermaisella täytteellä Diablo Sugar Free (ei lisättyä sokeria, sisältää maltitolia), 150 g

Ei lisättyä sokeria, makeutettu maltitolillaNämä kevyet ja harmittomat belgialaiset suklaavohvelit sopivat täydellisesti niihin hetkiin, kun suklaan himo yllättää. Niissä yhdistyy rapea vohveli ja silkkisen pehmeä maitosuklaa, ja ne kirjaimellisesti sulavat suuhun... Ja mikä parasta? Ne ovat täysin sokerittomia, mutta silti syntisen hyviä!MAITOSUKLAAVOHVELIT KERMAISELLA TÄYTTEELLÄJos kaipaat kevyttä naposteltavaa, Diablon rapeat ja ohuet maitosuklaavohvelit ovat täydellinen valinta! Maitosuklainen kuorrutus hurmaa taatusti suklaan ystävät ja tekee vaikutuksen. Dippaa teehen tai kahviin, käytä jäätelöannoksen koristeluun tai nauti, kun tarvitset piristystä iltapäivään - nämä makeat herkut sopivat millaisiin hetkiin tahansa.SOKERITONDiablo ei lisää tuotteisiinsa sokeria, mutta se ei tarkoita sitä, etteivätkö yrityksen tuotteet olisi makeita. Makeutuksessa käytetään vain luonnollisinta ja kirpeintä makeutusainetta: maltitolia. Sitä käytetään vaihtoehtona sokerille, ja se on luonnollinen raaka-aine - unelmien täyttymys jokaiselle, joka haluaa vähentää sokerinsaantia!TÄYDELLINEN LAHJA MIHIN TAHANSA TILAISUUTEENNämä vohvelit sopivat täydellisesti millaiseen tilaisuuteen tahansa! Toivota niiden avulla "Hyvää syntymäpäivää", "Rakastan sinua", "Hyvää joulua"... tai kerro: "Olen pahoillani". Kenelle tahansa näitä vohveleita lahjoitatkaan, hän tulee olemaan ikuisesti kiitollinen siitä, että toit ne hänen elämäänsä.Ainesosat: maitosuklaa makeutusaineella (makeutusaine: maltitoli (42 %), kaakaovoi (24 %), täysMAITOjauhe (22 %), kaakaomassa (11 %), emulgointiaine: SOIJAlesitiini, luontainen vanilja-aromi), palmurasva, makeutusaine: maltitoli, VEHNÄjauho, HERAjauhe (MAITO), vähärasvainen kaakaojauhe, VEHNÄtärkkelys, kookosöljy, vapaan kanan kananmunan keltuainen (KANANMUNAN keltuainen, suola), emulgointiaine: rypsilesitiini, suola. Maitosuklaa: 22 % maidon kuiva-aineita; 35 % kaakaon kuiva-aineita. TUOTETTU TEHTAASSA, JOSSA KÄSITELLÄÄN HASSELPÄHKINÖITÄ JA MAAPÄHKINÖITÄ.Säilytys: säilytä kuivassa, viileässä paikassa.*****"Diablo Sugar Free" tekee työtä mahdollistaakseen erityisesti makeisiin herkkuihin liittyvät voimaannuttavat päätökset. Yritys uskoo siihen, että yli viisi miljoonaa diabetesta sairastavaa ihmistä ansaitsee muiden lailla mahdollisuuden toimia inhimillisten impulssien mukaan ja nauttia makeista herkuista. Siksi yritys on luonut "Sugar Free" ja "No Added Sugar" -tuotteet! Näiden ylellisten tuotteiden valmistukseen käytetään vain kaikkein laadukkaimpia ainesosia, ja niiden makeus on peräisin luonnonkasveista. Päivä, jona nämä suussa sulavat herkut saapuivat elämääsi, tulee jäämään mieleesi ikuisesti...

3.19 + Toimituskulut (3,99€)

kahvikaveri.fi Lue lisää