Näytetään hakutulokset haulle "

Matkapuhelimet

"
Apple iPhone 12 Mini  128 GB  sininen  uusi akku
Apple iPhone 12 Mini 128 GB sininen uusi akku

Kuin uusi, mutta parempi: refurbed iPhone 12 Mini vakuuttaa erinomaisella suorituskyvyllään jokaisessa kategoriassa ja sillä on iPhone 12 -sarjan alhaisin hinta. Siinä on kätevä 5,4 tuuman näytön koko ja se painaa vain 133 g - vihdoin lippulaiva-älypuhelin, joka mahtuu jokaiseen taskuun. Kuinka pieni iPhone 12 Mini on? Laadukkaasti valmistettu 5,4" näyttö näyttää mediaa terävälaatuisena ja on lähes kokonaan reunaton - entistä immersiivisempää viihdekokemusta varten. Se on elämänkumppani, johon voit luottaa jokaisessa tilanteessa. iPhone 12 Mini on yksi harvoista yhä pienistä älypuhelimista, joita voi ostaa! Mitä A14 Bionic -prosessori voi tehdä? Refurbed iPhone 12 Mini on myös nopeuden suhteen edelläkävijä. Se on varustettu A14 Bionic -prosessorilla, joka on uskomattoman 11 biljoonan laskutoimituksen sekuntinopeudellaan vielä nopeampi kuin edeltäjänsä A13. A14 Bionic -siru tarjoaa käytetylle iPhone 12:lle tarpeeksi tehoa selviytymään mistä tahansa tehtäväyhdistelmästä ja -määrästä vaivattomasti. Huolimatta vallankumouksellisesta suorituskyvystään, A14 Bionic toimii erittäin energiatehokkaasti. Ei ainoastaan prosessori riko nopeusennätyksiä - refurbed iPhone 12 Mini tukee 5G:tä. Tuoko ajatus suurten tiedostojen lataamisesta ja videoiden striimaamisesta mieleesi epämiellyttävät muistot liittyen puskurointiin ja loputtomiin latauksiin? Ei hätää, refurbed iPhone 12 Mini on tukenasi. 5G-teknologia lyhentää ärsyttävät odotusajat nollaan ja tarjoaa sinulle sujuvimman käytön - sillä kärsivällisyyttä pitäisi harjoittaa rakkaittesi kanssa, mutta ei puhelimesi kanssa. Mitä Dolby Vision -kamera voi tehdä? Jopa ammattimaisissa elokuvastudioissa videot kuvataan ensin ja sitten Dolby Vision lisätään jälkikäteen työläästi. Refurbed iPhone 12 Minin avulla voit nyt kuvata elokuvia Dolby Visionissa 4K HDR -laadulla - jopa yöllä. Päivitetty yötila kytkeytyy automaattisesti päälle vähäisessä valossa, jotta se saisi parhaan mahdollisen hyödyn huonoimmastakin valaistuksesta. Kaksoiskamera kerää 27% enemmän valoa kuin edellisen sukupolven iPhone-kamera, ja yötila on ensimmäistä kertaa mahdollista myös selfieissä - refurbed Apple iPhone 12 Mini -kamera asettaa sinut parhaaseen valoon mihin tahansa vuorokauden aikaan. Se koostuu 12 MP laajakulma- ja 12 MP ultralaajakulmaobjektiivista, jolla voit tallentaa myös laajimmat näkymät. Smart HDR -toiminto tunnistaa ja korostaa KI-teknologian avulla jokaisen kohteen parhaat puolet korostamalla juuri oikeita yksityiskohtia ja valonlähteitä. iPhone 12 Mini -värit: Musta, Valkoinen, Sininen, Vihreä, Violetti, Punainen Tallennustila: 64 GB, 128 GB, 256 GB Kamera: 12.0 MP refurbed takuu: väh. 12 kuukautta

395 + Toimituskulut (6€)

refurbed.fi Lue lisää
Samsung Galaxy S20  8 GB  128 GB  5G  Single-SIM  Cosmic Grey
Samsung Galaxy S20 8 GB 128 GB 5G Single-SIM Cosmic Grey

8K-videotoiminto! 64 megapikselin resoluutio. 30-kertainen Space Zoom. Erittäin suuri anturi heikossa valossa. Samsung ei ole säästellyt refurbed Samsung Galaxy S20:ssa ja on asentanut S20:een joukon huippuluokan kameroita. Korkean resoluution ja 8K-videotoiminnon ansiosta kuvien ja videoiden jälkikäsittelymahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja tekoälyä hyödyntävien toimintojen ansiosta kuvaaminen ja videoiden kuvaaminen on helppoa lähes kaikissa tilanteissa, ja myös jälkikäsittely tapahtuu käytännössä automaattisesti. Uskomaton suorituskyky Samsung Exynos 990 -prosessori, jossa on integroitu Mali-G77 -näytönohjain, on todellinen peto tarvittavan laskentatehon suhteen, mutta seuraavassa hetkessä se voi toimia erittäin säästeliäästi. Olipa kyseessä sitten lukuisat avoimet sovellukset, vaativimmat pelit tai 8K-videot - prosessori ei koskaan hikoile, ja 8 GB RAM-muistin (ja jopa 12 GB RAM-muistin 5G-versiossa) ja 128 GB päämuistin ansiosta myös puhelimen loput osat eivät hikoile. Uskomaton näyttö Erittäin korkearesoluutioinen 6,2" AMOLED-näyttö, jossa on HDR10+ -toiminto, tarjoaa vielä yhden merkittävän erityisominaisuuden: 120 Hz:n virkistystaajuuden - olipa kyseessä sitten pelien pelaaminen, elokuvien katselu tai vain valikoiden selailu - korkea virkistystaajuus on teknisesti huomattavasti sujuvampi kuin kilpailijoiden tavallinen 60 Hz. Uskomattoman yksinkertainen Jos huippuluokan ominaisuudet eivät vakuuta ostamaan, vaan haluat vain huippuluokan älypuhelimen, joka toimii aina ja ongelmitta, suosittelemme säästämään 4000 mAh:n akkua koko päivän ajalle tai että lataat sen nopeasti langattoman lataustoiminnon avulla. Voit ladata käytetyn, mutta täysin uudistetun Galaxy S20:n avulla myös langattomasti ladattavat kuulokkeesi - ihanteellinen matkalla, kun mukana on vain yksi laturi.

279 + Toimituskulut (4€)

refurbed.fi Lue lisää
Apple iPhone XR  128 GB  punainen
Apple iPhone XR 128 GB punainen

Tutustu loistoon refurbed iPhone XR:lla: vapauta rajattomat mahdollisuudet! Sukella innovaation maailmaan käytetyllä, mutta täysin uudistetulla refurbed iPhone XR:llä. Tämä ikoninen älypuhelin yhdistää tyylikkään muotoilun, tehokkaan suorituskyvyn ja monia ominaisuuksia, ja on siksi täydellinen valinta vanhemmille, iäkkäämmille ihmisille ja teknologiaa rakastaville käyttäjille. Mitkä ovat refurbed iPhone XR:n pääominaisuudet? Vaikuttava näyttö: Koe elävät visuaaliset sisällöt 6,1 tuuman IPS-näytöllä, joka tarjoaa poikkeuksellista selkeyttä ja eloisia värejä. Tehokas suorituskyky: A12 Bionic -sirulla varustettu refurbed iPhone XR tarjoaa salamannopean suorituskyvyn ja sujuvan moniajon. Vaikuttava kamerajärjestelmä: Ota henkeäsalpaavia valokuvia edistyneellä 12 MP kameralla ja nauti vaikuttavista selfieistä. Face ID: Avaa laitteesi turvallisesti ja todenna sovellukset yhdellä katseella varmistaaksesi tietojesi suojauksen. Onko iPhone XR edelleen hyvä valinta? Täysin uudistettu iPhone XR on edelleen yksi parhaista edullisista iPhoneista, joita voit ostaa! Se tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka löytyvät uudemmista iPhoneista, kuten Face ID kasvojentunnistusjärjestelmän, suuren näytön ja suorituskykyisen A12 Bionic -sirun. Siinä on myös hyvä kamera, vankka suorituskyky ja suhteellisen edullinen hinta verrattuna uudempiin malleihin. Osta refurbed iPhone XR ja vapauta maailma täynnä mahdollisuuksia! Olitpa sitten vanhempi tai kestävyydestä tietoinen käyttäjä, tämä älypuhelin tarjoaa loistoa ja monipuolisuutta. Koe innovaatio käytetyn iPhone XR:n kanssa jo tänään!

231.30 + Toimituskulut (3€)

refurbed.fi Lue lisää
Samsung Galaxy S20+  12 GB  128 GB  5G  Single-SIM  cosmic gray
Samsung Galaxy S20+ 12 GB 128 GB 5G Single-SIM cosmic gray

8K-videotoiminto! 64 megapikselin resoluutio. 30-kertainen Space Zoom. Erittäin suuri anturi heikossa valossa. Samsung ei ole säästellyt refurbed Samsung Galaxy S20+:ssa ja on asentanut S20+:aan joukon huippuluokan kameroita. Korkean resoluution ja 8K-videotoiminnon ansiosta kuvien ja videoiden jälkikäsittelymahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja tekoälyä hyödyntävien toimintojen ansiosta kuvaaminen ja videoiden kuvaaminen on helppoa lähes kaikissa tilanteissa, ja myös jälkikäsittely tapahtuu käytännössä automaattisesti. Uskomaton suorituskyky Samsung Exynos 990 -prosessori, jossa on integroitu Mali-G77 -näytönohjain, on todellinen peto tarvittavan laskentatehon suhteen, mutta seuraavassa hetkessä se voi toimia erittäin säästeliäästi. Olipa kyseessä sitten lukuisat avoimet sovellukset, vaativimmat pelit tai 8K-videot - prosessori ei koskaan hikoile, ja 8 GB RAM-muistin (ja jopa 12 GB RAM-muistin 5G-versiossa) ansiosta myös puhelimen loput osat eivät hikoile. Uskomaton näyttö Erittäin korkearesoluutioinen 6,7" AMOLED-näyttö, jossa on HDR10+ -toiminto, tarjoaa vielä yhden merkittävän erityisominaisuuden: 120 Hz:n virkistystaajuuden - olipa kyseessä sitten pelien pelaaminen, elokuvien katselu tai vain valikoiden selailu - korkea virkistystaajuus on teknisesti huomattavasti sujuvampi kuin kilpailijoiden tavallinen 60 Hz. Uskomattoman yksinkertainen Jos huippuluokan ominaisuudet eivät vakuuta ostamaan, vaan haluat vain huippuluokan älypuhelimen, joka toimii aina ja ongelmitta, suosittelemme säästämään 4500 mAh:n akkua koko päivän ajalle tai että lataat sen nopeasti langattoman lataustoiminnon avulla. Voit ladata käytetyn, mutta täysin uudistetun Galaxy S20+:n avulla myös langattomasti ladattavat kuulokkeesi - ihanteellinen matkalla, kun mukana on vain yksi laturi. Osta refurbed Samsung Galaxy S20+ nyt ja tutustu maailmaan täynnä mahdollisuuksia!

299.99 + Toimituskulut (3€)

refurbed.fi Lue lisää
Samsung Galaxy S10  128 GB  Dual-SIM  Cardinal Red
Samsung Galaxy S10 128 GB Dual-SIM Cardinal Red

Refurbed Samsung Galaxy S10. Heidi Klum olisi ottanut valokuvan näistä refurbed-älypuhelimista. Kaunis, tyylikäs ja ajaton muotoilu. Täysin uudistettu puhelin näyttää klassiselta ja modernilta samanaikaisesti. Lippulaivamalli, jossa on korkealaatuinen viimeistely ja pyöristetyt Infinity-reunat, on todellinen katseenvangitsija. Se vakuuttaa päästä kuulokeliitäntään. Kyllä, olet kuullut oikein, kyseessä on todennäköisesti viimeinen Samsung-malli, jossa on kuulokeliitäntä. Näyttö Infinity-O -näyttö, jossa on reikä etukameraa varten, on tarkasti ja laadukkaasti valmistettu. Kaareva muoto: Kiitos kaarevien reunojen, käytetty Samsung Galaxy S 10 näyttää erittäin tyylikkäältä ja korkealaatuiselta. OLED-paneelien ansiosta näytön värit ovat kirkkaampia ja selkeämpiä kuin koskaan ennen. 10% ohuempi, 20% vahvempi. Parempaa ei saa. Edut, joita saat ostamalla refurbed-version, ovat yhtä loputtomat kuin tämän älypuhelimen tallennustila. Peräti 128 GB:n tallennustilalla tämä refurbed-kännykkä on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Eikö se riitä sinulle? Ei hätää, voit päivittää refurbed Samsung Galaxyn SD-korttipaikan avulla jopa 0,5 teratavuun. Akku Täysin uudistetussa älypuhelimessa on niin paljon akkua, että voit jopa ladata ystäviesi akut sillä. Wireless. Kova kuori, kova ydin: Prosessori on Samsung Exynos 9 Octa 9820, jossa on 8 GB RAM-muistia. Se on vahvempi, nopeampi ja samalla energiatehokkaampi kuin edeltäjämallissa. Haluatko viisi objektiivia housuntaskuusi? Sitten tämä refurbed Galaxy S10 on ihanteellinen sinulle. Samsung on jälleen onnistunut. He ovat mullistaneet tavan, jolla otamme valokuvia älypuhelimilla. Tässä monikamerassa on ultralaajakulmaobjektiivi. 250 ladattua vierasta? Ei ongelmaa, kaikki saavat todella olla ryhmäkuvassa. Lisäksi voit nyt ottaa omat muotokuvat - tietenkin huippulaatuisina. Yksi näistä uusista objektiiveista on teleobjektiivi, jossa on henkeäsalpaava zoomaus. (Kaikille, jotka haluavat tietää kaiken tarkasti – tai ovat salapoliiseja.) Oletko yökyöpeli? Ei ongelmaa, myös 40 vaiheessa uusittu Galaxy S10 on. Voit nyt ottaa pitkäaikaisvalotuksia. Lisäksi se tekee 4K-videota 60 kuvaa sekunnissa. Lisäksi sillä on erittäin hyvä videonvakautus: äärimmäisen vakautuksen tila. Myös etukamera on poikkeuksellisen laajakulmainen. Oletteko juuri tulleet kuntosalilta ja harjoitelleet ylävartaloa tai haluatteko ottaa selfien joulupyhien jälkeen? Ei ongelmaa, tämä etukamera tallentaa kaiken. Enemmän kuin vain hyvä Lisäksi laite on parempi kuin käytetty: Täysin uusittu Samsung Galaxy S10 tulee vähintään 12 kuukauden takuulla ja ilmaisella 30 päivän testijaksolla. Galaxy S10 ilman sopimusta ja SIM-lukitusta? Se on meillä standardi! Samsung Galaxy S10:n voit ostaa seuraavissa versioissa: Galaxy S10 -värit: Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue, Canary Yellow, Prism Silver, Cardinal Red Tallennustila: 128 GB, 512 GB Kamera: 12 MP refurbed-takuu: väh. 12 kuukautta

247 + Toimituskulut (3€)

refurbed.fi Lue lisää
Apple iPhone 11 Pro Max  512 GB  hopea
Apple iPhone 11 Pro Max 512 GB hopea

Laitteen muotoilu on teksturoitua mattalasia ja ruostumatonta terästä huokuvaa tyylikkyyttä. Se näyttää erityisen korkealaatuiselta ja on vertaansa vailla älypuhelinmaailmassa tyylin suhteen. iPhone 11 Pro Max eroaa standardi ”Pro”-versiosta paitsi mitoiltaan ja näytöltään, myös huomattavasti suuremman akun ansiosta. Nautit multimediasisällöstäsi tässä ehdottomassa lippulaivassa 11. sukupolvesta korkearesoluutioisella 6,5 tuuman näytöllä. (OLED Multi-Touch -näyttö, 16,5 cm diagonaali) Refurbed iPhone 11 Pro -sarja on varustettu salamannopealla ja tehokkaalla A13 Bionic -prosessorilla. Työkalusi on aina taskussasi ja olet valmis kaikkeen ja aina. Avaat laitteesi nyt vain, kun katsot sitä. Uuden Face ID -sensorin avulla. Miten kolmea kameraa voidaan käyttää? K niin kuin kamera. K niin kuin 4K-tallennukset. Tällä ominaisuudella käytetystä, mutta täysin uudistetusta refurbed iPhone 11 Pro Maxista teet videoita kuin Hollywoodin kuvauksissa. Seuraava Oscar on sinun. Kaikki hyvät asiat ovat 12 megapikseliä. Täysin uudistetussa refurbed iPhone 11 Pro Maxissa on kamera, jossa on tele-, ultralaajakulma- ja laajakulmalinssejä. Sanalla sanoen täydellinen kamera joka tilanteeseen. Tämän täysin ainutlaatuisen kamerajärjestelmän avulla sinusta tulee nopeasti ammattivalokuvaaja. Voit ostaa iPhone 11 Pro Maxin seuraavissa versioissa: iPhone 11 Pro Max -värit: Kulta, Avaruusharmaa, Hopea, Yönvihreä Tallennustila: 64 GB, 256 GB, 512 GB Kamera: 12.0 MP refurbed takuu: väh. 12 kuukautta

480 + Toimituskulut (3€)

refurbed.fi Lue lisää
Apple iPhone 12 Pro  128 GB  grafiitti  uusi akku
Apple iPhone 12 Pro 128 GB grafiitti uusi akku

Huippuosaaminen on saanut uuden kasvon: refurbed iPhone 12 Pro asettaa uusia standardeja premium-luokan kategoriassa ja saa kilpailijansa hikoilemaan. Syystäkin. Miten iPhone 12 Pro eroaa iPhone 12:sta? Refurbed iPhone 12 Pro on ammattilaisversio, jossa on kolme kameraa erinomaisen veljensä (iPhone 12) kahden sijaan ja se on 6,1" näytöllä. Tällä näytöllä jokainen kuva muuttuu silmänruoaksi ja jokainen video elokuvakokemukseksi - mutta se tarjoaa paljon enemmän kuin syvät värit ja terävät kontrastit. Nämä kuorivärit ovat myös ennenkuulumattomia. Voit ostaa käytetyn iPhone 12 Pron neljässä hienostuneessa jalometallimallissa: Tyynenmeren sininen, Kulta, Hopea ja Grafiitti. Kallis metalli-ilme viimeistellään korkealaatuisilla kirurgisen laadun teräksisillä reunoilla, jotka antavat älypuhelimelle vielä enemmän kestävyyttä. Hyvännäköinen ja vahva - täydellinen yhdistelmä. Ota kuvia kuin ammattilainen! Refurbed iPhone 12 Pro on yksinkertaisesti voittaja kamerakategoriassa. Kamera koostuu kolmesta moduulista: ultralaajakulma-, laajakulma- ja teleskooppiobjektiivista, ja ne mahdollistavat ennenkuulumattoman laadukkaita kuvia. Refurbed iPhone 12 Pro ottaa nyt 10‑bitin HDR-kuvia aiemman 8-bittisen sijaan ja voi tallentaa jopa 700 miljoonaa väriä, jotta kuvat näyttävät vielä elävämmiltä. iPhone 12 -sarjassa on ensimmäinen kamera, joka voi ottaa videoita Dolby Vision -muodossa - edes ammattimainen laitteisto elokuvakuvauksissa ei pysty tähän. Kiitos koneoppimisen avulla parannetun yötilan, Dolby Vision toimii jopa yöllä - et tarvitse enää täydellisiä valaistusolosuhteita ottaaksesi täydellisiä kuvia ja videoita. Myös muotokuvatila tulee tärkeällä päivityksellä, voit nyt käyttää sitä myös True Depth -kameran kanssa - nämä ovat varmasti elämäsi kauneimmat selfiet. Hyviä uutisia kaikille yökyöpeleille: voit käyttää muotokuvatilaa myös yöllä uuden LiDAR-skannerin ansiosta. Sisäänrakennettu LiDAR-skanneri voi mitata huoneiden ja esineiden syvyyden muutamassa nanosekunnissa ja luoda syvyyskartan. Hauska fakta: NASA käyttää samaa LiDAR-teknologiaa seuraavassa Mars-tehtävässään - ja voit käyttää sitä AR-sovelluksissa tai kokeilla kenkiä virtuaalisesti, mikä on mielestämme yhtä mahtavaa. Voit ostaa iPhone 12 Pron näissä versioissa: iPhone 12 Pro -värit: Hopea, Grafiitti, Kulta, Tyynenmeren sininen Tallennustila: 128 GB, 256 GB, 512 GB Kamera: 3 x 12.0 MP refurbed-takuu: väh. 12 kuukautta

497 + Toimituskulut (2€)

refurbed.fi Lue lisää
Apple iPhone 13 Pro  256 GB  Dual SIM  vihreä
Apple iPhone 13 Pro 256 GB Dual SIM vihreä

Refurbed iPhone 13 Pro - enemmän Pro ei ole mahdollista. Ehdoton huippuluokan refurbed-puhelin alennettuun hintaan ja saatavilla kuin uutena. Mikä tekee refurbed iPhone 13 Prosta Pron? Uskomattoman tehokas kamerajärjestelmä, näyttö korkealla kuvanpäivitystaajuudella, yhtä nopea prosessori ja samalla vaikuttavan pitkä akun kesto - tämä ja paljon muuta tekee käytetystä, mutta täysin uudistetusta iPhone 13 Prosta ehdottoman suosikin lippulaivapuhelimien joukossa. Mistä materiaalista refurbed iPhone 13 Pro on tehty? Refurbed iPhone 13 Pro erottuu erityisellä kestävyydellään, koska se on valmistettu kirurgisen laadun ruostumattomasta teräksestä. Mitä refurbed iPhone 13 Pro -kamera voi tehdä? Erityisesti kehitetyllä iPhone 13 Pro -kameralla voit nyt ottaa makrokuvia kahden cm etäisyydeltä ja jopa tallentaa makrovideoita. Näin voit tallentaa jokaisen pienimmänkin yksityiskohdan teräväpiirtona. Koska jokainen hetki on tärkeä. Ei valoa? Ei hätää! iPhone 13 Pron kamera on kirjaimellisesti luotu vangitsemaan mahdollisimman paljon valoa. Näin kuvasi ovat aina hyvin valaistuja oikeissa paikoissa - myös huonoimmissa valaistusolosuhteissa. Panoraamakuvat tähtitaivaasta leirintäalueella? Refurbed iPhone 13 Pro -kameralla se on lasten leikkiä. iPhone 13 Pro on saatavilla eri konfiguraatioissa: iPhone 13 Pro -värit: Sininen, Kulta, Harmaa, Hopea Tallennustila: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB Kamera: 12.0 MP refurbed takuu: väh. 12 kuukautta

770 + Toimituskulut (3€)

refurbed.fi Lue lisää
Samsung Galaxy S21 5G  128 GB  Dual-SIM  Phantom Gray
Samsung Galaxy S21 5G 128 GB Dual-SIM Phantom Gray

Refurbed Galaxy S21 5G on Samsungin huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa lukuisia premium-ominaisuuksia ja erottuu kauniilla muotoilullaan. Millainen kamera refurbed Samsung Galaxy S21 5G:ssä on? Käytetty, mutta täysin uusittu Samsung Galaxy S21 5G sisältää erittäin laadukkaan kolmoiskameran. Se koostuu 12.0 MP pääkamerasta, 64.0 MP teleobjektiivista ja 12.0 MP laajakulmalinssistä. Kolme linssiä eri toiminnoilla mahdollistavat sinulle kuvien ottamisen mistä tahansa kohteesta ja kulmasta ammattitasoisesti. Onko refurbed Samsung Galaxy S21 5G:n näyttö hyvä? Vakuuttavan 2400 x 1080 pikselin näytön tarkkuuden ansiosta jokainen video 6,2" suurella HDR10+ AMOLED-näytöllä muuttuu absoluuttiseksi viihdekokemukseksi. Mikä prosessori refurbed Samsung Galaxy S21 5G:ssä on? Refurbed Samsung Galaxy S21 5G saa runsaasti tehoa tehokkaasta Samsung Exynos 2100 -prosessorista. Korkealaatuisen 4000 mAh akun ansiosta sinun ei tarvitse ladata puhelinta jatkuvasti. Mitä värejä refurbed Samsung Galaxy S21 5G on saatavilla? Voit ostaa refurbed Samsung Galaxy S21 5G:n kolmessa modernissa ja kauniissa sävyssä: valkoisena, harmaana ja hienostuneena pinkkinä. Kuinka paljon tallennustilaa refurbed Samsung Galaxy S21 5G:ssä on? On olemassa versio, jossa on 128 GB tallennustilaa, ja niille, jotka haluavat vielä enemmän tallennustilaa tietojaan varten, on olemassa malli, jossa on peräti 256 GB.

283.99 + Toimituskulut (5€)

refurbed.fi Lue lisää
Apple iPhone 15  128 GB  Dual SIM  vaaleanpunainen
Apple iPhone 15 128 GB Dual SIM vaaleanpunainen

Täysin uudistettu iPhone 15: Koe digitaalinen maailmasi uudella tavalla! Koe älypuhelinten tulevaisuus täysin uudistetun iPhone 15:n avulla - innovaation ja teknologian huippu. Pääominaisuudet: VOIMAKAS DESIGN: Täysin uudistettu iPhone 15 erottuu kestävällä, värikkäällä lasillaan ja strukturoidulla, mattapintaisella viimeistelyllään, jossa on muotoillut reunat, jotka tekevät siitä korun kädessäsi! EXCELLENT DYNAMIC ISLAND: Kuten edeltäjämallissaan, tässä upeassa, täysin uudistetussa iPhone 15:ssa on "Dynamic Island", jonka avulla voit helposti nähdä ilmoituksesi ja toimintasi ja jopa hallita musiikkiasi - KAIKKI YHDESSÄ PAIKASSA! VAHVAA SUORITUSKYKYÄ: A16 Bionic -sirun ansiosta tämä loistava, täysin uudistettu iPhone 15 tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn kaikenlaisissa sovelluksissa ja toiminnoissa, joten voit pelata suosikkipelejäsi tai katsoa korkearesoluutioisia videoita. Tekniset tiedot: Saatavilla eri tallennusvaihtoehtoja ja 5 väriä, jotka vastaavat tarpeitasi. 6,1" OLED-näyttö Dynamic Island 5G-yhteys 48 MP -pääkamera, 12 MP -ultralaajakulma-toissijainen kamera A16 Bionic Keraaminen suojakilpi USB-C Tutustu luovuuteesi ennennäkemättömällä tavalla uuden, täysin uudistetun älypuhelimesi avulla OTA TAITEELLISIA VALOKUVIA JA TALLENNA KAUNEIMMAT HETKESI AMMATTILAISTASON KAMERAJÄRJESTELMÄLLÄ Tämä fantastinen, täysin uudistettu iPhone 15 vie sinut seuraavalle tasolle valokuvauskokemuksessa 48 MP:n optisen laadun pääkamerallaan ja 2x telekameraohjelmistotoiminnolla, joka antaa sinun ottaa erittäin korkearesoluutioisia kuvia ja videoita, myös sen Ultra-Wide-kameran kolmella zoomitasolla. Ja älä unohda, että valokuvilla on kätevä tiedostokoko, joka on hyödyllinen tallennettaessa ja jaettaessa: Oletko kuvannut valokuvaustilassa, mutta nyt kun katsot galleriaa, olet muuttanut mieltäsi ja haluat vaihtaa muotokuvaustilaan? Upean uuden iPhone 15:n kanssa ei ole koskaan liian myöhäistä - mene vain kuvaasi, napauta "Muokkaa", napauta "Muotokuva", säädä syväterävyyttä ja loitsu on valmis! Yksityiskohtiin asti mukautettavissa, voit jopa muuttaa tarkennuksen uuteen kohteeseen, sisällön luominen ei ole koskaan ollut näin käytännöllistä ja hauskaa! LUO AMMATTIMAISIA VIDEOITA, TEE VAHVA VAIKUTUS UPEILLA REELSEILLÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA Tämä maaginen, täysin uudistettu iPhone 15 pystyy kuvaamaan videosi 2-kertaisella teleobjektiivilla ja upeilla toiminnoilla, kuten Action-tila ja Cinematic-tila, joten sisältösi näyttää aina ammattimaiselta! Osta se tänään ja tutustu maailmaan täynnä mahdollisuuksia! Mitä uutta iPhone 15:ssa on? USB-C-lataus Parannettu kamerajärjestelmä Värikkäät lisäykset iOS17 Väri Sininen Vihreä Keltainen Musta Pinkki ------------- -------- -------- -------- ------- ------ Tallennustila 128 GB 256 GB 512 GB

738.50 + Toimituskulut (6€)

refurbed.fi Lue lisää
Samsung Galaxy S21+ 5G  8 GB  256 GB  Dual-SIM  Phantom Black
Samsung Galaxy S21+ 5G 8 GB 256 GB Dual-SIM Phantom Black

Refurbed Samsung Galaxy S21+ 5G on ihanteellinen kaikille, jotka etsivät suurta lippulaivapuhelinta huippuluokan ominaisuuksilla. Kuinka suuri on refurbed Samsung Galaxy S21+ 5G:n näyttö? Täysin uusitun Samsung Galaxy S21+ 5G:n HDR10+ AMOLED-näyttö on vaikuttavan kokoinen 6,7" näytöllään. 2400 x 1080 pikselin näytön tarkkuudella ja 16 miljoonalla värillä tämä premium-älypuhelin sopii täydellisesti kaikille, jotka etsivät puhelinta, jolla he voivat striimata pidempiä videoita ja kaikki näytetään korkeammalla, terävämmällä kuvanlaadulla. Sopiiko refurbed Samsung Galaxy S21+ 5G valokuvien ottamiseen? Tämä refurbed-älypuhelin on varustettu korkealaatuisella kolmoiskameralla, joka koostuu 12,0 MP päälinssistä, 64,0 MP telelinssistä ja 12,0 MP laajakulmalinssistä. Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Erilaisten kameraominaisuuksien ansiosta voit ottaa täydellisen kuvan jokaisesta valokuvaustilanteesta. Olipa kyseessä sitten kaukainen maisema, panoraama tai perhepotretti - kolmoiskameralla otat helposti ammattimaisia valokuvia. Onko refurbed Samsung Galaxy S21+ 5G konfiguroitavissa? Käytettyä Samsung Galaxy S21+ 5G:tä voit ostaa eri konfiguraatioissa. Voit valita paitsi 128 GB:n ja 256 GB:n tallennustilan välillä, myös Dual-SIM- tai Single-SIM-version välillä. Mitä värejä refurbed Samsung Galaxy S21+ 5G:stä on saatavilla? Voit valita kolmesta tyylikkäästä väristä: moderni hopea, klassinen musta ja kaunis violetti ruusukultaisilla yksityiskohdilla. Design on rakastumisen arvoinen - ehdoton katseenvangitsija!

352 + Toimituskulut (3€)

refurbed.fi Lue lisää
Samsung Galaxy S23  8 GB  128 GB  Dual-SIM  Lavender
Samsung Galaxy S23 8 GB 128 GB Dual-SIM Lavender

Tutustu tulevaisuuteen refurbed Samsung Galaxy S23:lla: Vapauta potentiaalisi vertaansa vailla olevalla suorituskyvyllä ja innovaatiolla! Koe loistoa täysin uudistetulla Samsung Galaxy S23:lla - Ultimaattinen älypuhelin suorituskyvylle, tarkkuudelle ja tyylille! Lähde innovaation ja erinomaisuuden matkalle refurbed Samsung Galaxy S23:lla, älypuhelimella, joka asettaa uuden standardin teknologiselle edistykselle. Sen huippuluokan ominaisuuksilla, vertaansa vailla olevalla suorituskyvyllä ja ohuella muotoilulla täysin uudistettu Galaxy S23 antaa sinulle mahdollisuuden tutkia uusia mahdollisuuksia ja nostaa digitaalisen kokemuksesi ennennäkemättömälle tasolle. Pääominaisuudet: Immersiivinen näyttö: Sukella maailmaan täynnä henkeäsalpaavia kuvia ja eläviä värejä refurbed Samsung Galaxy S23:n immersiivisellä näytöllä. Suuren, korkearesoluutioisen näytön ansiosta jokainen kuva, video ja peli herää eloon uskomattomalla selkeydellä ja syvyydellä, tarjoten vertaansa vailla olevan visuaalisen kokemuksen. Vertaansa vailla oleva suorituskyky: Laite on varustettu tehokkaalla prosessorilla, joka takaa saumattoman moniajon, sujuvat sovellusten käynnistykset ja vertaansa vailla olevan suorituskyvyn. Olitpa sitten pelaamassa, striimaamassa tai työskentelemässä intensiivisissä tehtävissä, tämä laite selviää kaikesta vaivattomasti ja tarjoaa poikkeuksellisen käyttäjäkokemuksen. Tallenna poikkeuksellista: Vapauta luovuutesi ja tallenna poikkeuksellista täysin uudistetun Galaxy S23:n kamerajärjestelmällä. Korkearesoluutioisten sensorien, edistyneen kuvankäsittelyn ja innovatiivisten valokuvaustoimintojen avulla voit ottaa henkeäsalpaavia valokuvia ja videoita huomattavalla yksityiskohtien tarkkuudella. Laajennettu turvallisuus: Yksityisyytesi on äärimmäisen tärkeää, ja refurbed Samsung Galaxy S23 varmistaa, että henkilökohtaiset tietosi pysyvät suojattuina. Edistyneillä turvaominaisuuksilla, kuten kasvontunnistuksella, sormenjälkiskannauksella ja vankalla tietojen salauksella, voit luottaa siihen, että laitteesi on turvallinen. Miksi refurbed Samsung Galaxy S23 on ostamisen arvoinen? Riittävä tallennuskapasiteetti Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä Parannettu yhteydenpito Ohut ja tyylikäs muotoilu Paras kameran suorituskyky Käytetty Samsung Galaxy S23 kuuluu markkinoiden parhaisiin edullisiin älypuhelimiin ja tarjoaa ominaisuuksia, joita edes lippulaiva-älypuhelimilla ei ole, kuten 120 Hz:n näyttö ja se on edulliseen hintaan.

606 + Toimituskulut (3€)

refurbed.fi Lue lisää
Nokia XR20  6 GB  128 GB  Dual-SIM  Granite
Nokia XR20 6 GB 128 GB Dual-SIM Granite

Refurbished Nokia XR20: Unrivaled Durability and Innovation Elevate your smartphone experience with the completely renewed Nokia XR20 – a device that stands out in the crowd with its unbreakable durability and cutting-edge features. This isn't just a phone; it's a resilient companion designed for parents, older individuals, and savvy users who seek a blend of robustness and innovation. Key Features: Innovative Camera System: Capture life's adventures with clarity using the refurbed XR20's dual-camera setup featuring a 48MP main lens. Whether you're a photography enthusiast or a casual snapper, the refurbed XR20 delivers stunning photos and videos in any environment. Sustainable Design: Join the movement towards sustainability with the completely renewed XR20, a more sustainable choice than buying new. This smartphone not only reduces its environmental impact but also exudes a timeless design that stands the test of trends. Powerful Performance: Experience seamless multitasking and swift app launches with the Qualcomm Snapdragon 480 processor. The refurbed Nokia XR20 delivers the power and efficiency needed to keep up with your fast-paced lifestyle, ensuring a smooth and responsive user experience. Specifications: Processor: Qualcomm Snapdragon 480 for reliable performance. Storage: Ample space for all your apps, photos, and media files. Display: 6.7" FHD+ display for immersive viewing. Android Experience: Pure, secure, and up-to-date Android with guaranteed updates. Benefits for Parents: For parents seeking a device as resilient as their little explorers, the refurbed Nokia XR20 is a game-changer. With parental control features and a commitment to longevity, the used XR20 is an investment in the family's future. Benefits for Older Individuals: The refurbished Nokia XR20 caters to the needs of older individuals by combining durability with user-friendly features. The large, clear display enhances readability, and the rugged design ensures the phone can withstand the rigors of daily use. With a powerful performance and a simple, intuitive interface, the used XR20 is the perfect companion for those who value longevity and ease of use. Benefits for Savvy Users: Tech-savvy individuals looking for the perfect blend of performance and sustainability need look no further than the completely renewed Nokia XR20. With 5G connectivity, a high-refresh-rate display, and a powerful processor, this device is engineered for the future. Choose a smartphone that not only keeps you ahead of the curve but also aligns with your values of sustainability, making a more conscious choice than buying new, for a greener planet. In conclusion, the refurbished Nokia XR20 isn't just a phone; it's a testament to Nokia's legacy of durability and innovation. Embrace a device that withstands the challenges of everyday life, captures moments with precision, and contributes to a sustainable future – the refurbished Nokia XR20, where resilience meets sophistication.

360 + Toimituskulut (3€)

refurbed.fi Lue lisää
Apple iPhone 12 Mini  256 GB  vihreä
Apple iPhone 12 Mini 256 GB vihreä

Kuin uusi, mutta parempi: refurbed iPhone 12 Mini vakuuttaa erinomaisella suorituskyvyllään jokaisessa kategoriassa ja sillä on iPhone 12 -sarjan alhaisin hinta. Siinä on kätevä 5,4 tuuman näytön koko ja se painaa vain 133 g - vihdoin lippulaiva-älypuhelin, joka mahtuu jokaiseen taskuun. Kuinka pieni iPhone 12 Mini on? Laadukkaasti valmistettu 5,4" näyttö näyttää mediaa terävälaatuisena ja on lähes kokonaan reunaton - entistä immersiivisempää viihdekokemusta varten. Se on elämänkumppani, johon voit luottaa jokaisessa tilanteessa. iPhone 12 Mini on yksi harvoista yhä pienistä älypuhelimista, joita voi ostaa! Mitä A14 Bionic -prosessori voi tehdä? Refurbed iPhone 12 Mini on myös nopeuden suhteen edelläkävijä. Se on varustettu A14 Bionic -prosessorilla, joka on uskomattoman 11 biljoonan laskutoimituksen sekuntinopeudellaan vielä nopeampi kuin edeltäjänsä A13. A14 Bionic -siru tarjoaa käytetylle iPhone 12:lle tarpeeksi tehoa selviytymään mistä tahansa tehtäväyhdistelmästä ja -määrästä vaivattomasti. Huolimatta vallankumouksellisesta suorituskyvystään, A14 Bionic toimii erittäin energiatehokkaasti. Ei ainoastaan prosessori riko nopeusennätyksiä - refurbed iPhone 12 Mini tukee 5G:tä. Tuoko ajatus suurten tiedostojen lataamisesta ja videoiden striimaamisesta mieleesi epämiellyttävät muistot liittyen puskurointiin ja loputtomiin latauksiin? Ei hätää, refurbed iPhone 12 Mini on tukenasi. 5G-teknologia lyhentää ärsyttävät odotusajat nollaan ja tarjoaa sinulle sujuvimman käytön - sillä kärsivällisyyttä pitäisi harjoittaa rakkaittesi kanssa, mutta ei puhelimesi kanssa. Mitä Dolby Vision -kamera voi tehdä? Jopa ammattimaisissa elokuvastudioissa videot kuvataan ensin ja sitten Dolby Vision lisätään jälkikäteen työläästi. Refurbed iPhone 12 Minin avulla voit nyt kuvata elokuvia Dolby Visionissa 4K HDR -laadulla - jopa yöllä. Päivitetty yötila kytkeytyy automaattisesti päälle vähäisessä valossa, jotta se saisi parhaan mahdollisen hyödyn huonoimmastakin valaistuksesta. Kaksoiskamera kerää 27% enemmän valoa kuin edellisen sukupolven iPhone-kamera, ja yötila on ensimmäistä kertaa mahdollista myös selfieissä - refurbed Apple iPhone 12 Mini -kamera asettaa sinut parhaaseen valoon mihin tahansa vuorokauden aikaan. Se koostuu 12 MP laajakulma- ja 12 MP ultralaajakulmaobjektiivista, jolla voit tallentaa myös laajimmat näkymät. Smart HDR -toiminto tunnistaa ja korostaa KI-teknologian avulla jokaisen kohteen parhaat puolet korostamalla juuri oikeita yksityiskohtia ja valonlähteitä. iPhone 12 Mini -värit: Musta, Valkoinen, Sininen, Vihreä, Violetti, Punainen Tallennustila: 64 GB, 128 GB, 256 GB Kamera: 12.0 MP refurbed takuu: väh. 12 kuukautta

430 + Toimituskulut (3€)

refurbed.fi Lue lisää
Apple iPhone 15 Plus  128 GB  Dual SIM  vihreä
Apple iPhone 15 Plus 128 GB Dual SIM vihreä

Täysin uudistettu iPhone 15 Plus: Koe digitaalinen maailmasi uudella tavalla! Koe älypuhelinten tulevaisuus täysin uudistetun iPhone 15 Plus -mallin avulla - innovaation ja teknologian huippu. Avainominaisuudet: MARVELLOUS DESIGN: Kunnostettu iPhone 15 Plus erottuu kestävällä, värikkäällä lasillaan ja strukturoidulla, mattapintaisella viimeistelyllään, jossa on muotoillut reunat, jotka tekevät tästä uskomattomasta kunnostetusta puhelimesta korun kädessäsi! EXCELLENT DYNAMIC ISLAND: Kuten edeltäjämallissaan, tässä upeassa, täysin uudistetussa iPhone 15 Plus -mallissa on Dynamic Island, jonka avulla voit helposti nähdä ilmoituksesi ja toimintasi ja jopa hallita musiikkiasi - KAIKKI YHDESSÄ PAIKASSA! VANKKA SUORITUSKYKY: A16 Bionic -sirun ansiosta tämä loistava, kunnostettu iPhone 15 Plus tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn kaikenlaisissa sovelluksissa ja toiminnoissa, joten voit pelata suosikkipelejäsi tai katsoa korkearesoluutioisia videoita. Tekniset tiedot: Saatavilla eri tallennusvaihtoehtoja ja 5 väriä, jotka vastaavat tarpeitasi. 6,7" OLED-näyttö Dynamic Island 5G-yhteys 48 MP pääkamera, 2x teleobjektiivi A16 Bionic Keraaminen suojakilpi USB-C Tutustu luovuuteesi uudella tavalla uuden refurbed-älypuhelimesi avulla OTA TAITEELLISIA VALOKUVIA JA TALLENNA PARHAAT HETKESI AMMATTILAISLAATUISELLA KAMERAJÄRJESTELMÄLLÄ 48 MP:n optisen laadun pääkameralla ja 2x telekameralla tämä fantastinen, täysin uudistettu iPhone 15 Plus vie sinut seuraavalle tasolle valokuvauskokemuksessa ja sillä saa otettua erittäin korkearesoluutioisia kuvia ja videoita, myös sen Ultra-Wide-kameran kolmella zoom-tasolla. Ja älkäämme unohtako, että valokuvilla on kätevä tiedostokoko, joka on hyödyllinen tallennettaessa ja jaettaessa: Oletko kuvannut valokuvaustilassa, mutta nyt kun katsot galleriaa, olet muuttanut mieltäsi ja haluat vaihtaa muotokuvaustilaan? Upean uudistetun iPhone 15 Plus -mallin kanssa ei ole koskaan liian myöhäistä - mene vain kuvaasi, napauta Muokkaa, napauta Muotokuva, säädä terävyysaluetta ja taika on valmis! Yksityiskohtiin asti mukautettavissa, voit jopa muuttaa tarkennuksen uuteen kohteeseen. Sisällön luominen ei ole koskaan ollut näin kätevää ja hauskaa! LUO AMMATTIMAISIA VIDEOITA, TEE VAIKUTUS FANTASTISILLA REELSEILLÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA Tämä maaginen, kunnostettu iPhone 15 Plus voi tallentaa videosi 2-kertaisella teleobjektiivilla ja hienoilla ominaisuuksilla, kuten Action-tila ja Cinematic-tila, jotta sisältösi näyttää aina ammattimaiselta! Mikä on uutta iPhone 15 Plus -mallissa? USB-C-lataus Parannettu kamerajärjestelmä Lisävärejä iOS17 iPhone 15 Plus -mallin voit ostaa seuraavissa versioissa: Väri Sininen Vihreä Keltainen Musta Pinkki ------------- -------- -------- -------- ------- ------ Tallennustila 128 GB 256 GB 512 GB

929.04 + Toimituskulut (5€)

refurbed.fi Lue lisää
Samsung Galaxy S10  128 GB  Dual-SIM  Prism Silver
Samsung Galaxy S10 128 GB Dual-SIM Prism Silver

Refurbed Samsung Galaxy S10. Heidi Klum olisi ottanut valokuvan näistä refurbed-älypuhelimista. Kaunis, tyylikäs ja ajaton muotoilu. Täysin uudistettu puhelin näyttää klassiselta ja modernilta samanaikaisesti. Lippulaivamalli, jossa on korkealaatuinen viimeistely ja pyöristetyt Infinity-reunat, on todellinen katseenvangitsija. Se vakuuttaa päästä kuulokeliitäntään. Kyllä, olet kuullut oikein, kyseessä on todennäköisesti viimeinen Samsung-malli, jossa on kuulokeliitäntä. Näyttö Infinity-O -näyttö, jossa on reikä etukameraa varten, on tarkasti ja laadukkaasti valmistettu. Kaareva muoto: Kiitos kaarevien reunojen, käytetty Samsung Galaxy S 10 näyttää erittäin tyylikkäältä ja korkealaatuiselta. OLED-paneelien ansiosta näytön värit ovat kirkkaampia ja selkeämpiä kuin koskaan ennen. 10% ohuempi, 20% vahvempi. Parempaa ei saa. Edut, joita saat ostamalla refurbed-version, ovat yhtä loputtomat kuin tämän älypuhelimen tallennustila. Peräti 128 GB:n tallennustilalla tämä refurbed-kännykkä on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Eikö se riitä sinulle? Ei hätää, voit päivittää refurbed Samsung Galaxyn SD-korttipaikan avulla jopa 0,5 teratavuun. Akku Täysin uudistetussa älypuhelimessa on niin paljon akkua, että voit jopa ladata ystäviesi akut sillä. Wireless. Kova kuori, kova ydin: Prosessori on Samsung Exynos 9 Octa 9820, jossa on 8 GB RAM-muistia. Se on vahvempi, nopeampi ja samalla energiatehokkaampi kuin edeltäjämallissa. Haluatko viisi objektiivia housuntaskuusi? Sitten tämä refurbed Galaxy S10 on ihanteellinen sinulle. Samsung on jälleen onnistunut. He ovat mullistaneet tavan, jolla otamme valokuvia älypuhelimilla. Tässä monikamerassa on ultralaajakulmaobjektiivi. 250 ladattua vierasta? Ei ongelmaa, kaikki saavat todella olla ryhmäkuvassa. Lisäksi voit nyt ottaa omat muotokuvat - tietenkin huippulaatuisina. Yksi näistä uusista objektiiveista on teleobjektiivi, jossa on henkeäsalpaava zoomaus. (Kaikille, jotka haluavat tietää kaiken tarkasti – tai ovat salapoliiseja.) Oletko yökyöpeli? Ei ongelmaa, myös 40 vaiheessa uusittu Galaxy S10 on. Voit nyt ottaa pitkäaikaisvalotuksia. Lisäksi se tekee 4K-videota 60 kuvaa sekunnissa. Lisäksi sillä on erittäin hyvä videonvakautus: äärimmäisen vakautuksen tila. Myös etukamera on poikkeuksellisen laajakulmainen. Oletteko juuri tulleet kuntosalilta ja harjoitelleet ylävartaloa tai haluatteko ottaa selfien joulupyhien jälkeen? Ei ongelmaa, tämä etukamera tallentaa kaiken. Enemmän kuin vain hyvä Lisäksi laite on parempi kuin käytetty: Täysin uusittu Samsung Galaxy S10 tulee vähintään 12 kuukauden takuulla ja ilmaisella 30 päivän testijaksolla. Galaxy S10 ilman sopimusta ja SIM-lukitusta? Se on meillä standardi! Samsung Galaxy S10:n voit ostaa seuraavissa versioissa: Galaxy S10 -värit: Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue, Canary Yellow, Prism Silver, Cardinal Red Tallennustila: 128 GB, 512 GB Kamera: 12 MP refurbed-takuu: väh. 12 kuukautta

213.99 + Toimituskulut (5€)

refurbed.fi Lue lisää
Xiaomi 12T  8 GB  256 GB  Dual SIM  musta
Xiaomi 12T 8 GB 256 GB Dual SIM musta

Experience Cutting-Edge Innovation with a Completely Renewed Xiaomi 12T: Redefine Your Mobile Experience with Power and Style! Discover Unmatched Value with a Refurbished Xiaomi 12T - Unleash the Future of Mobile Technology Today! Introducing the refurbished Xiaomi 12T, a smartphone that combines groundbreaking features, exceptional performance, and stunning design. With its powerful processor, advanced camera system, and immersive display, this device pushes the boundaries of mobile technology. Whether you're a photography enthusiast, a multitasking pro, or a gaming enthusiast, the refurbed Xiaomi 12T will revolutionize your mobile experience. Key Features: Immersive Display: The refurbed Xiaomi 12T features a large and vibrant AMOLED display that offers stunning visuals with vibrant colors and sharp details. Whether you're watching movies, playing games, or browsing the web, every moment comes to life with breathtaking clarity. High-Performance Processor: Equipped with a powerful processor and ample RAM, the refurbished Xiaomi 12T delivers lightning-fast performance, allowing you to multitask effortlessly and experience smooth gaming, video streaming, and app usage. Advanced Camera System: Capture your world in extraordinary detail with the completely renewed Xiaomi 12T's advanced camera system. Featuring high-resolution sensors, optical image stabilization, and AI-powered enhancements, you can capture stunning photos and videos in any lighting condition. Specifications and Benefits: Ample Storage: With generous internal storage (128 GB or 256 GB), the refurbed Xiaomi 12T offers plenty of space for all your photos, videos, apps, and files. Enhanced Security: Keep your data and information secure with the refurbished Xiaomi 12T's advanced security features, including facial recognition and fingerprint scanning. By opting for a refurbished Xiaomi 12T, you're reducing electronic waste and contributing to a more sustainable future compared to buying new without compromising on performance. Why you should buy it today? Completely renewed Xiaomi 12T, offering exceptional value. Immersive AMOLED display for stunning visuals. Powerful performance for seamless multitasking. Advanced camera system for capturing extraordinary moments. Ample storage for all your files and media. Make a sustainable choice today with the Xiaomi 12T - a completely renewed smartphone that offers exceptional features while minimizing your carbon footprint.

291.48 + Toimituskulut (4€)

refurbed.fi Lue lisää
Apple iPhone 12  64 GB  musta
Apple iPhone 12 64 GB musta

Refurbed iPhone 12 onnistui lyhyessä ajassa vakiinnuttamaan asemansa maailmanlaajuisesti lippulaivatähtenä - syystäkin, sillä se loistaa jokaisessa kategoriassa ja refurbedin ansiosta saat sen nyt kuin uutena, sekä myös parempana. Mistä materiaaleista iPhone 12 on tehty? Sen saa kestävässä alumiini-lasi-kotelossa viidessä raikkaan modernissa värissä: musta, punainen, vihreä, sininen ja valkoinen. Korkealaatuinen 6.1" näyttö esittää mediaa teräväpiirtona ja on lähes kokonaan reunaton - entistä immersiivisemmän viihdekokemuksen takaamiseksi. Käytetty, mutta täysin uudistettu iPhone 12 voi tehdä paljon muutakin kuin viihdyttää sinua. Se on elämänkumppani, johon voit luottaa jokaisessa tilanteessa. Refurbed iPhone on uskomattomat 11% ohuempi ja 16% kevyempi kuin edeltäjänsä, mikä tekee siitä erityisen mukavan tuntuisen sormenpäissä. Mitä A14 Bionic -prosessori iPhone 12:ssa voi tehdä? Refurbed iPhone 12 on myös nopeuden suhteen edelläkävijä. Se on varustettu A14 Bionic -prosessorilla, joka on uskomattoman 11 biljoonan laskutoimituksen sekuntinopeudellaan vielä nopeampi kuin A13-edeltäjänsä. A14 Bionic -siru antaa refurbed iPhone 12:lle tarpeeksi tehoa selviytyäkseen mistä tahansa tehtäväyhdistelmästä ja -määrästä vaivattomasti. Huolimatta vallankumouksellisesta suorituskyvystään A14 Bionic toimii erittäin energiatehokkaasti. Tämän ansiosta akun kesto on jopa 65 tuntia äänentoistossa - vihdoin voit kuunnella kaikki Spotify-soittolistasi läpi ilman, että sinun tarvitsee etsiä pistoketta. Pistokkeesta puheen ollen: Hyviä uutisia kaikille, jotka haluavat olla langattomasti liikkeellä - refurbed iPhone 12:ssa on langaton latausominaisuus. Eikä vain prosessori riko nopeusennätyksiä - refurbed iPhone 12 tukee 5G:tä. Tuoko ajatus suurten tiedostojen lataamisesta ja videoiden striimaamisesta mieleesi epämiellyttävät muistot liittyen puskurointiin ja loputtomiin latauksiin? Ei hätää, refurbed iPhone 12 on tukenasi. 5G-teknologia lyhentää ärsyttävät odotusajat nollaan ja tarjoaa sinulle sujuvimman käytön - kärsivällisyyttä pitäisi harjoittaa rakkaittesi kanssa, mutta ei puhelimesi kanssa. Parempi kuin ammattilaiset - kuvaa Dolby Vision -kameralla! Ammattimaisissa elokuvastudioissa videot kuvataan ensin ja sitten Dolby Vision lisätään jälkikäteen työläästi. Refurbed iPhone 12:lla voit nyt kuvata elokuvia Dolby Visionissa jo 4K HDR -laadulla - jopa yöllä. Päivitetty yötila kytkeytyy automaattisesti päälle vähäisessä valossa, jotta se saisi parhaan mahdollisen hyödyn huonoimmastakin valaistuksesta. Kaksoiskamera ottaa 27% enemmän valoa kuin edellisen sukupolven iPhone-kamera ja yötila on ensimmäistä kertaa mahdollista myös selfieissä - refurbed Apple iPhone 12 -kamera asettaa sinut parhaaseen valoon mihin tahansa vuorokauden aikaan. Se koostuu 12 MP laajakulma- ja 12 MP ultralaajakulmaobjektiivista, jolla voit tallentaa myös laajimmat näkymät. Smart HDR -toiminto tunnistaa ja korostaa KI-teknologian avulla jokaisen kohteen parhaat puolet korostamalla juuri oikeita...

340 + Toimituskulut (4€)

refurbed.fi Lue lisää
Apple iPhone 15  256 GB  Dual SIM  sininen
Apple iPhone 15 256 GB Dual SIM sininen

Täysin uudistettu iPhone 15: Koe digitaalinen maailmasi uudella tavalla! Koe älypuhelinten tulevaisuus täysin uudistetun iPhone 15:n avulla - innovaation ja teknologian huippu. Pääominaisuudet: VOIMAKAS DESIGN: Täysin uudistettu iPhone 15 erottuu kestävällä, värikkäällä lasillaan ja strukturoidulla, mattapintaisella viimeistelyllään, jossa on muotoillut reunat, jotka tekevät siitä korun kädessäsi! EXCELLENT DYNAMIC ISLAND: Kuten edeltäjämallissaan, tässä upeassa, täysin uudistetussa iPhone 15:ssa on "Dynamic Island", jonka avulla voit helposti nähdä ilmoituksesi ja toimintasi ja jopa hallita musiikkiasi - KAIKKI YHDESSÄ PAIKASSA! VAHVAA SUORITUSKYKYÄ: A16 Bionic -sirun ansiosta tämä loistava, täysin uudistettu iPhone 15 tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn kaikenlaisissa sovelluksissa ja toiminnoissa, joten voit pelata suosikkipelejäsi tai katsoa korkearesoluutioisia videoita. Tekniset tiedot: Saatavilla eri tallennusvaihtoehtoja ja 5 väriä, jotka vastaavat tarpeitasi. 6,1" OLED-näyttö Dynamic Island 5G-yhteys 48 MP -pääkamera, 12 MP -ultralaajakulma-toissijainen kamera A16 Bionic Keraaminen suojakilpi USB-C Tutustu luovuuteesi ennennäkemättömällä tavalla uuden, täysin uudistetun älypuhelimesi avulla OTA TAITEELLISIA VALOKUVIA JA TALLENNA KAUNEIMMAT HETKESI AMMATTILAISTASON KAMERAJÄRJESTELMÄLLÄ Tämä fantastinen, täysin uudistettu iPhone 15 vie sinut seuraavalle tasolle valokuvauskokemuksessa 48 MP:n optisen laadun pääkamerallaan ja 2x telekameraohjelmistotoiminnolla, joka antaa sinun ottaa erittäin korkearesoluutioisia kuvia ja videoita, myös sen Ultra-Wide-kameran kolmella zoomitasolla. Ja älä unohda, että valokuvilla on kätevä tiedostokoko, joka on hyödyllinen tallennettaessa ja jaettaessa: Oletko kuvannut valokuvaustilassa, mutta nyt kun katsot galleriaa, olet muuttanut mieltäsi ja haluat vaihtaa muotokuvaustilaan? Upean uuden iPhone 15:n kanssa ei ole koskaan liian myöhäistä - mene vain kuvaasi, napauta "Muokkaa", napauta "Muotokuva", säädä syväterävyyttä ja loitsu on valmis! Yksityiskohtiin asti mukautettavissa, voit jopa muuttaa tarkennuksen uuteen kohteeseen, sisällön luominen ei ole koskaan ollut näin käytännöllistä ja hauskaa! LUO AMMATTIMAISIA VIDEOITA, TEE VAHVA VAIKUTUS UPEILLA REELSEILLÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA Tämä maaginen, täysin uudistettu iPhone 15 pystyy kuvaamaan videosi 2-kertaisella teleobjektiivilla ja upeilla toiminnoilla, kuten Action-tila ja Cinematic-tila, joten sisältösi näyttää aina ammattimaiselta! Osta se tänään ja tutustu maailmaan täynnä mahdollisuuksia! Mitä uutta iPhone 15:ssa on? USB-C-lataus Parannettu kamerajärjestelmä Värikkäät lisäykset iOS17 Väri Sininen Vihreä Keltainen Musta Pinkki ------------- -------- -------- -------- ------- ------ Tallennustila 128 GB 256 GB 512 GB

847.44 + Toimituskulut (6€)

refurbed.fi Lue lisää