Näytetään hakutulokset haulle "

Kalusteet

"
Generic Neuvottelukalusteet 4-14 hengelle – Framie pöydällä ja Origami IN konferenssituoleilla korkealla selkänojalla Harmaa tekonahka 10 paikkaa (360 cm)
Generic Neuvottelukalusteet 4-14 hengelle – Framie pöydällä ja Origami IN konferenssituoleilla korkealla selkänojalla Harmaa tekonahka 10 paikkaa (360 cm)

Täydellinen kalusteryhmä neuvottelu- tai kokoushuoneellesi, joka koostuu Framie-neuvottelupöydästä ja Origami IN -neuvottelutuolista korkealla selkänojalla. Kokousryhmässä on tyylikäs, pelkistetty muotoilu, ja siihen voidaan lisätä jopa 14 istuinta. Ergonominen neuvottelutuoli keinutoiminnolla. Tyylikäs keinonahka. Pöydän pinta kestävää, valkoista laminaattia. Istu tyylikkäästi Origami IN on neuvottelutuoli, jossa on kauniit kromatut runko, käsinojat ja jalkaristikko sekä istuin, joka on päällystetty tyylikkäällä synteettisellä nahalla. Istuin koostuu pehmustetusta tyynystä, johon on ommeltu vaakasuoria linjoja, mikä lisää tuolin tyylikästä ilmettä. Pidä verenkierto käynnissä Tuolissa on mukava polvikeinu, joka voidaan lukita pystyasentoon ja jonka vastusta voi säätää painosi mukaan. Polvinivelkeinu tarkoittaa, että koko istuin kallistuu taaksepäin yhtenä kappaleena, aivan kuten perinteinen keinutuoli. Keinumalla tuolissa pidät verenkierron käynnissä jaloissa, mikä vähentää turvotuksen ja väsymyksen riskiä. Tyylikkäästi muotoiltu kestävä neuvottelupöytä Framie on mukava neuvottelupöytä, joka sopii hyvin kaikkiin erilaisiin ympäristöihin ja jota on saatavana useassa eri koossa. Neuvottelupöydässä on valkoinen pöytälevy kestävästä laminaatista ja valkoiset ABS-kantit reunoissa. Laminaatti on kestävä materiaali, joka sopii täydellisesti julkisiin tiloihin ja voidaan pyyhkiä kostealla liinalla. Tekniset tiedot Framie pöytä Kestävä korkeapainelaminaattikansi. Valkoiset abs-kantit. Vakaat metallijalat. Älykäs modulaarinen runkorakenne helpottaa pöydän laajentamista tarvittaessa tulevaisuudessa. Origami IN -tuoli  Istuinkorkeuden säätö. Polvinivelkeinu, jossa painovastus. Kromialumiinikäsinojat. Krominen kahva selkänojan takana. Kromiteräsrunko ilman näkyviä ruuveja. Kiillotettu alumiininen jalkaristikko itsejarruttavilla nailonpyörillä.

7391 + Toimituskulut (35€)

dpj-workspace.com/fi/ Lue lisää
Lykke Puhelinkoppi M
Lykke Puhelinkoppi M

Lykke Puhelinkoppi MOta yhteyttä asiakaspalveluun ennen tilaamista. Hiljainen ja rauhallinen paikka kiireisen toimiston tai kodin keskelle? Nyt löydät valikoimastamme laadukkaista materiaaleista tehdyt puhelinkopit ja loistavat lisävarusteet niihin.  Lykke puhelinkopit ovat tarkoitettu rauhalliseen työskentelyyn, keskittymistä vaativan ympäristön luomiseen, sekä esimerkiksi kokouksien pito paikaksi. Puhelinkoppeja löytyy erikokoisina ja erilaisilla lisävarusteilla, joten voit itse valita juuri sinun toimistoon tai kotiin sopivan puhelinkopin ja siihen sopivat kalusteet. Puhelinkopit ovat äänieristetty karaistulla lasilla ja siinä on alumiinirunko hiilikomposiittipaneeleilla. Ilmanvaihtojärjestelmä on suunniteltu erittäin hiljaiseksi, joten se ei häiritse työskentelyä. Huom! Puhelinkopin lisävarusteet eivät kuulu puhelinkopin hintaan, voit lisätä lisävarusteet tuotteelle erikseen.  Tuotetiedot: Puhelinkoppi: Materiaali: Alumiini, karkaistulasi, hiilikomposiitti paneelit, PET Paino: 390 kg Pituus: 1500 mm Korkeus: 2300 mm Leveys: 1236 mm Standardit: EN717-1, GB 8624 Ääni-, vesi- ja tulitiivis Hiljainen ilmanvaihtojärjestelmä Väri: Valkoinen-S115 Lisävaruste pöytä: Materiaali: Koivu Paino: 26,5 kg Pituus: 1100 mm Korkeus: 760 mm Leveys: 500 mm Eco-ystävällinen Väri: Valkoinen Lisävaruste sohvatuolit: Materiaali: kangas Paino: 16 kg Pituus: 520 mm Korkeus: 450 mm Leveys: 520 mm Standardit: GB/T 35607 Eco-ystävällinen Väri: Harmaa/sininen Pakkauksen mitat: Puhelinkoppi: 2270 x 1080 x 960 mm Lisävaruste pöytä: 1140 x 560 x 180 mm Lisävaruste sohvatuoli: 860 x 480 x 560 mm

7900 Sis. Toimitus

hobbybox.fi Lue lisää