Näytetään hakutulokset haulle "

Retkeily- ja ulkoiluvarusteet

"
Pureflame USB-sähkösytytin, valkoinen
Pureflame USB-sähkösytytin, valkoinen

Päivänpolttava uutuus! Perinteiset sytyttimet kuumenevat usein käytössä. PureFlame-sytytin ratkaisee tämän ongelman. PureFlame-sytyttimessä ei ole liekkiä, joten se pysyy viileänä ja sitä on helppo käyttää missä asennossa tahansa. Sytyttimellä on helppo sytyttää muun muassa pieniä kakkukynttilöitä, jotka voisivat sulaa liikaa normaalin sytyttimen kuumasta liekistä. On puhtaan energian aika On aika hylätä fossiiliset polttoaineet ja siirtyä käyttämään puhtaasti tuotettua energiaa. PureFlame-sytytin ladataan normaalin USB-johdon avulla. Lataa sytytin mukana toimitettavalla johdolla, kun siitä loppuu virta. PureFlame-sytyttimessä oleva merkkivalo ilmaisee, milloin sytytin on ladattu täyteen. Ei liekkiä, kaasua eikä ongelmia Toisin kuin syttyviä kaasuja sisältävät perinteiset sytyttimet, PureFlame-sytyttimessä on ladattava litium-ioniakku. Ei liekkiä, ei nokea PureFlame-sytytin soveltuukin erinomaisesti muun muassa lyhtyjen ja tulisijojen sytyttämiseen. Toimintaperiaate Kun sähkövirta hyppää elektrodista toiseen, ilma ionisoituu, ja elektrodien välille syntyy näkyvä, erittäin kuuma valokaari. Valokaaren pituus määrittää myös kaaren käyttömahdollisuudet ja virrankulutuksen sekä aiheuttaa PureFlame-sytyttimen äänen. Sytyttimessä on saatu luotua ihanteelliset toimintaolosuhteet parasta mahdollista käyttökokemusta varten. Tuotetiedot: - Ladattava - Litium-ioniakku - 20 cm - Mukana USB-johto - Kumipinta - Mukava kädessä

24.90 + Toimituskulut (9,90€)

homeroom.fi Lue lisää
SIGG Termosjuomapullo Hot & Cold ONE ruostumattomasta teräksestä, Shade / 0.5
SIGG Termosjuomapullo Hot & Cold ONE ruostumattomasta teräksestä, Shade / 0.5

Termosjuomapullo Hot & Cold ONE ruostumattomasta teräksestä Tämä termospullo on ihanteellinen kumppani kaikille, jotka haluavat kantaa mukanaan kylmiä ja kuumia juomia. Erittäin tyylikäs ja käytännöllinen! Hot & Cold sarja on valmistettu korkealaatuisesta 18/8 ruostumattomasta teräksestä. Tämä tuote pitää juomasi kuumana tai kylmänä useita tunteja. Innovatiivinen ONE-korkki on helppo avata yhdellä kädellä ja siitä on mukava hörppiä kuumaa juomaa junassa, autossa tai missä vaan urbaanin elämän tilanteessa - pullo lukittuna aina turvallisesti käytön jälkeen. Avausmekanismi sopii yhtä hyvin niin oikea- kuin vasenkätisille. Tähän tuotteeseen ei käy muut SIGG-korkki lisäosat. Ominaisuudet: TÄYSIN BPA - VAPAA:  SIGG ei sisällä haitallista BPA:ta FOOD SAFE:  Kaikki SIGG-tuotteen osat on ruokaviranomaisten hyväksymiä HELPOSTI PUHDISTETTAVA: Tuotteessa on helppoa puhdistamista auttavia ominaisuuksia HOT & COLD - ERISTETTY:  Tuote on termostuote, eli erittäin hyvin eristetty 100%:STI KIERRÄTETTÄVÄ:  Voit kierrättää tämän tuotteen sen elinkaaren lopuksi VOI PESTÄ ASTIANPESUKONEESSA:  Tämä SIGG-tuote on pestävissä astianpesukoneessa KESTÄÄ KUUMUUTTA: Tuote on suunniteltu kestämään kuumuutta SUUNNITELTU SVEITSISSÄ: Tuote on millintarkkaa sveitsiläistä suunnittelua MUKANA TEESIHTI:  Tuotteen mukana on teesihti 100 %:STI VUOTAMATON: Tuote on täysin vuotamaton Materiaalitiedot: Ruostumaton teräs MITAT: Korkeus Ø: Paino 26.5 cm 7.2 cm 330 gr Vastuullisuus: Valmistettu SIGG:n omassa tehtaassa valvotuissa oloissa Kiinassa SIGG SIGG:n historia alkaa vuodesta 1908, kun Ferdinand Sigg perusti yhdessä ystävänsä Xaver Küngin kanssa alumiinituotteita valmistavan tehtaan Bielin kaupunkiin Sveitsiin. Sigg ja Küng yhdistivät rakkautensa metalliin ja uskonsa alumiiniin tulevaisuuden materiaalina. SIGG:n uudelleentäytettäviä, kevyitä ja ympäristöystävällisiä juomapulloja on valmistettu Sveitsissä jo yli sadan vuoden ajan tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa. Yrityksen toiminnan tavoitteena on ollut tarjota ekologisempi ja terveellisempi vaihtoehto muovisille juomapulloille niin maapallomme kuin ihmistenkin terveyden kannalta. Lisäksi SIGG on tehnyt tämän tyylillä! Pullon muotoilusta on muodostunut design-klassikko ja kaksi mallia on päätynyt pysyvään näyttelyyn New Yorkin modernin taiteen museoon (MoMA). Jokainen klassikkopullo valmistetaan yhdestä alumiinikomponentista, jolloin valmiiseen tuotteeseen ei tule lainkaan saumoja, jotka voisivat vuotaa. Alumiini on materiaalina erittäin kestävä ja kevyt. SIGG:n patentoidun ja joustavan EcoCare® -sisäpinnoitteen ansiosta voit laittaa SIGG-pulloosi veden lisäksi myös happamia juomia, maitoa ja hiilihapollisia juomia ilman, että alumiinista irtoaa mitään juomaasi. Sisäpinta ei myöskään kerää hajuja eikä makuja ja pullo on helppo pitää puhtaana. Pullot ovat kierrätettäviä, BPA-vapaita ja osat ruokaviranomaisten hyväksymiä.

34.90 + Toimituskulut (4,90€)

Lue lisää
Manduka equa käsipyyhe joogaan, desert flower
Manduka equa käsipyyhe joogaan, desert flower

Manduka  eQua® käsipyyhe joogaan ja treeniin Hyvin imukykyinen ja nopeasti kuivuva Mandukan  eQua® käsipyyhe on loistava tuote kaikille joogeille ja salitreenaajille, jotka hikoilevat ja haluavat parantaa käsien pitoa matolla. Maton materiaali aktivoituu parhaiten kosteana eli mitä enemmän hikoilet, sitä parempi pito! Ominaisuudet: 26.5" x 16"  (67cm x 40cm) Sopii niin kasvoille, vartalolle kuin käsille. Suunniteltu kevyestä keskitasoiseen hikoiluun. Erittäin kevyt ja kestävä materiaali. Tiivis materiaali tuntuu pehmeältä, samettiselta. Mikrokuituteknologia on optimoitu imukykyiseksi sekä maksimoimaan kosteuden haihtuminen ja liukumisen estäminen kosteana.  Hoito: Käyttö: Pidon maksimoimiseksi pyyhkeen voi kosteuttaa kevyesti suihkuttamalla vettä sen päälle  ennen käyttöä . Pesu: Manduka suosittelee pesemään eQua® pyyhkeet samanvärisen pyykin joukossa ennen ensimmäistä käyttöä. Konepesu viileässä samanväristen pyykkien joukossa. Ripusta kuivumaan tai kuivaa rummussa matalassa lämpötilassa.  Vastuullisuus: eQua® mikrokuitukangas on kierrätettävä, synteettinen materiaali, joka on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Pyyhe on ekologinen valinta kun se käytetään loppuun asti, jolloin sen monikäyttöisyys ja pitkäikäisyys korvaa perinteisten pyyhkeiden tarpeen ja kulutuksen. Kun pyyhe on käytetty loppuun urheilukäytössä, suosittelemme jatkamaan sen elinikää siivousrättinä. Pakkaus on valmistettu 100% kierrätetystä polyesterista.

14 + Toimituskulut (4,90€)

Lue lisää
SIGG Alumiininen SIGG Juomapullo - Valmistettu Sveitsissä, White / 0.6l
SIGG Alumiininen SIGG Juomapullo - Valmistettu Sveitsissä, White / 0.6l

SIGG Alumiininen Juomapullo kapealla kaulalla Korkealaatuinen, kierrätettävä alumiinipullo on erittäin kestävä ja kevyt ja voit kantaa sitä näppärästi yhdellä sormella tai kiinnittää korkin suuresta aukosta sen reppuusi. Pullo on täysin vuotamaton jopa hiilihapollisilla juomilla ja ylösalaisin käännettynä. Pullossa ei ole mitään haitallisia aineita, kuten BPA:ta, EA:ta tai ftalaatteja. Elastinen ja monikerroksinen sisäpinta EcoCare® kestää kovaakin rasitusta ja taipuu kolhujen mukana. Tämän lisäksi sisäpinta on täysin maku- ja hajuneutraali. Voit laittaa pulloon mehuja, maitotuotteita tai sitrustuotteita, pesun jälkeen näistä ei jää mitään hajua, eikä makuja ja vesi maistuu aina niin raikkaalta kuin sen kuuluukin. OMINAISUUDET: TÄYSIN BPA - VAPAA:  SIGG ei sisällä haitallista BPA:ta HIILIHAPOLLISILLE JUOMILLE:  Tuote on suunniteltu myös hiilihapollisille juomille FOOD SAFE: Kaikki SIGG-tuotteen osat on ruokaviranomaisten hyväksymiä ERITTÄIN KEVYT:  Tämä SIGG-tuote on valmistettu poikkeuksellisen keveistä materiaaleista 100%:STI KIERRÄTETTÄVÄ:  Voit kierrättää tämän tuotteen sen elinkaaren lopuksi KÄSINPESTÄVÄ:   Suosittelemme käsinpesua tälle tuotteelle SUUNNITELTU SVEITSISSÄ:   Tuote on millintarkkaa sveitsiläistä suunnittelua VALMISTETTU SVEITSISSÄ:    Tuote on valmistettu Sveitsissä 100 %:STI VUOTAMATON: Tuote on täysin vuotamaton Materiaalitiedot: Alumiini MITAT: Koko Korkeus Halkaisija Paino 0.6l 21.5 cm 7.1 cm 108 gr 1l 25.7 cm 8.1 cm  147 gr Vastuullisuus: Valmistettu SIGG:n omassa tehtaassa Sveitsissä 100%:STI KIERRÄTETTÄVÄ: Voit kierrättää tämän tuotteen sen elinkaaren lopuksi SIGG SIGG:n historia alkaa vuodesta 1908, kun Ferdinand Sigg perusti yhdessä ystävänsä Xaver Küngin kanssa alumiinituotteita valmistavan tehtaan Bielin kaupunkiin Sveitsiin. Sigg ja Küng yhdistivät rakkautensa metalliin ja uskonsa alumiiniin tulevaisuuden materiaalina. SIGG:n uudelleentäytettäviä, kevyitä ja ympäristöystävällisiä juomapulloja on valmistettu Sveitsissä jo yli sadan vuoden ajan tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa. Yrityksen toiminnan tavoitteena on ollut tarjota ekologisempi ja terveellisempi vaihtoehto muovisille juomapulloille niin maapallomme kuin ihmistenkin terveyden kannalta. Lisäksi SIGG on tehnyt tämän tyylillä! Pullon muotoilusta on muodostunut design-klassikko ja kaksi mallia on päätynyt pysyvään näyttelyyn New Yorkin modernin taiteen museoon (MoMA). Jokainen klassikkopullo valmistetaan yhdestä alumiinikomponentista, jolloin valmiiseen tuotteeseen ei tule lainkaan saumoja, jotka voisivat vuotaa. Alumiini on materiaalina erittäin kestävä ja kevyt. SIGG:n patentoidun ja joustavan EcoCare® -sisäpinnoitteen ansiosta voit laittaa SIGG-pulloosi veden lisäksi myös happamia juomia, maitoa ja hiilihapollisia juomia ilman, että alumiinista irtoaa mitään juomaasi. Sisäpinta ei myöskään kerää hajuja eikä makuja ja pullo on helppo pitää puhtaana. Pullot ovat kierrätettäviä, BPA-vapaita ja osat ruokaviranomaisten hyväksymiä.

19.90 + Toimituskulut (4,90€)

Lue lisää
SIGG Alumiininen SIGG Juomapullo - Valmistettu Sveitsissä, Black / 0.6l
SIGG Alumiininen SIGG Juomapullo - Valmistettu Sveitsissä, Black / 0.6l

SIGG Alumiininen Juomapullo kapealla kaulalla Korkealaatuinen, kierrätettävä alumiinipullo on erittäin kestävä ja kevyt ja voit kantaa sitä näppärästi yhdellä sormella tai kiinnittää korkin suuresta aukosta sen reppuusi. Pullo on täysin vuotamaton jopa hiilihapollisilla juomilla ja ylösalaisin käännettynä. Pullossa ei ole mitään haitallisia aineita, kuten BPA:ta, EA:ta tai ftalaatteja. Elastinen ja monikerroksinen sisäpinta EcoCare® kestää kovaakin rasitusta ja taipuu kolhujen mukana. Tämän lisäksi sisäpinta on täysin maku- ja hajuneutraali. Voit laittaa pulloon mehuja, maitotuotteita tai sitrustuotteita, pesun jälkeen näistä ei jää mitään hajua, eikä makuja ja vesi maistuu aina niin raikkaalta kuin sen kuuluukin. OMINAISUUDET: TÄYSIN BPA - VAPAA:  SIGG ei sisällä haitallista BPA:ta HIILIHAPOLLISILLE JUOMILLE:  Tuote on suunniteltu myös hiilihapollisille juomille FOOD SAFE: Kaikki SIGG-tuotteen osat on ruokaviranomaisten hyväksymiä ERITTÄIN KEVYT:  Tämä SIGG-tuote on valmistettu poikkeuksellisen keveistä materiaaleista 100%:STI KIERRÄTETTÄVÄ:  Voit kierrättää tämän tuotteen sen elinkaaren lopuksi KÄSINPESTÄVÄ:   Suosittelemme käsinpesua tälle tuotteelle SUUNNITELTU SVEITSISSÄ:   Tuote on millintarkkaa sveitsiläistä suunnittelua VALMISTETTU SVEITSISSÄ:    Tuote on valmistettu Sveitsissä 100 %:STI VUOTAMATON: Tuote on täysin vuotamaton Materiaalitiedot: Alumiini MITAT: Koko Korkeus Halkaisija Paino 0.6l 21.5 cm 7.1 cm 108 gr 1l 25.7 cm 8.1 cm  147 gr Vastuullisuus: Valmistettu SIGG:n omassa tehtaassa Sveitsissä 100%:STI KIERRÄTETTÄVÄ: Voit kierrättää tämän tuotteen sen elinkaaren lopuksi SIGG SIGG:n historia alkaa vuodesta 1908, kun Ferdinand Sigg perusti yhdessä ystävänsä Xaver Küngin kanssa alumiinituotteita valmistavan tehtaan Bielin kaupunkiin Sveitsiin. Sigg ja Küng yhdistivät rakkautensa metalliin ja uskonsa alumiiniin tulevaisuuden materiaalina. SIGG:n uudelleentäytettäviä, kevyitä ja ympäristöystävällisiä juomapulloja on valmistettu Sveitsissä jo yli sadan vuoden ajan tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa. Yrityksen toiminnan tavoitteena on ollut tarjota ekologisempi ja terveellisempi vaihtoehto muovisille juomapulloille niin maapallomme kuin ihmistenkin terveyden kannalta. Lisäksi SIGG on tehnyt tämän tyylillä! Pullon muotoilusta on muodostunut design-klassikko ja kaksi mallia on päätynyt pysyvään näyttelyyn New Yorkin modernin taiteen museoon (MoMA). Jokainen klassikkopullo valmistetaan yhdestä alumiinikomponentista, jolloin valmiiseen tuotteeseen ei tule lainkaan saumoja, jotka voisivat vuotaa. Alumiini on materiaalina erittäin kestävä ja kevyt. SIGG:n patentoidun ja joustavan EcoCare® -sisäpinnoitteen ansiosta voit laittaa SIGG-pulloosi veden lisäksi myös happamia juomia, maitoa ja hiilihapollisia juomia ilman, että alumiinista irtoaa mitään juomaasi. Sisäpinta ei myöskään kerää hajuja eikä makuja ja pullo on helppo pitää puhtaana. Pullot ovat kierrätettäviä, BPA-vapaita ja osat ruokaviranomaisten hyväksymiä.

19.90 + Toimituskulut (4,90€)

Lue lisää
Back on Track Ohuet käsineet Back on Track
Back on Track Ohuet käsineet Back on Track

Käsineet sopivat hyvin reumaattisista käsikivuista kärsiville.Ne ovat myös hyvä vaihtoehto kaikille, joiden kädet palelevat herkästi.Näitä käsineitä voi käyttää sellaisenaan tai alushanskoina toisten käsineiden alla.Käsivammojen hoidossa on suositeltavaa käyttää käsinettä pidempään.Nämä mukavat hanskat sopivat kävelyille, pyöräilyyn ja esimerkiksi koiran ulkoilutukseen.Käsineet sisältävät luonnollisesti myös Back on Trackin tunnettua Welltex-materiaalia (*lue lisää Welltex-materiaalista alla).Oikea koko määritetään käden koon perusteella:XS 5–6 S 6–7 M 7–8 L 8–9 XL 9–10Väri: MustaMateriaali: 100 % polypropeeniaPesuohje:Käsinpesu, enintään 40° CEi valkaisuaineitaKuivataan vaakatasossaEi silitystä tai rumpukuivaustaÄlä käytä huuhteluainetta*Back on Track on kehittänyt tutkimustiedon ja lääketieteelliseen osaamisen pohjalta innovatiivisen keraamisen Welltex-tekstiilin, joka lisää sekä ihmisten että eläinten hyvinvointia. Welltex heijastaa ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina. Energiamuoto tunnetaan hyvinvointia lisäävistä sekä lihasten ja nivelten liikkuvuutta parantavista ominaisuuksistaan. Heijastettu lämpö voi vähentää lihasjäykkyyttä ja parantaa verenkiertoa, mikä nopeuttaa vammoista ja rasituksesta palautumista.Back on Track ?tuotteiden käyttö on aloitettava vaiheittain. Käytä Back on Track ?tuotetta aluksi enintään neljä tuntia vuorokaudessa 2–3 päivän ajan. Sen jälkeen käyttöä pitäisi lisätä vähintään kahdeksaan tuntiin vuorokaudessa.Back on Track ?tuotteita ei saa käyttää- voiteiden ja iholle levitettävien lääkevalmisteiden kanssa- yhdessä muiden hoitomuotojen kanssa kysymättä ensin neuvoa eläinlääkäriltä, fysioterapeutilta tai sinua tai lemmikkiäsi hoitaneelta lääkäriltä.Tuotteilla ei ole todettu sivuvaikutuksia, mutta niiden vaikutus voi tuntua voimakkaalta ensimmäisten päivien aikana. Siinä tapauksessa tuotteen käyttö kannattaa lopettaa ja lisätä käyttöaikaa uudestaan vaiheittain.Welltex siirtää kosteuden pois iholta

30 + Toimituskulut (7,50€)

petster.fi Lue lisää